L
Lornetka
Gość
Nie przejmuj się tym brzuchem, może mniejsze kłopoty z kręgosłupem będziesz mieć pod koniec. Ja w obu ciążach miałam małe brzuszki (3 dni przed terminem miałam brzuch mniejszy niż dziewczyna w 7. miesiącu, z którą winda jechałam w szpitalu). Niestety mały brzuch spowodowany był tym, że moje dzieci wkomponowywały mi się prawie pod kręgosłup, więc okropne bóle, w nocy na czworakach do łazienki chodziłam, bo dopiero po rozchodzeniu mogłam się wyprostować, dyskopatia się pojawiła, bóle wszystkich przemieszczonych organów itp. Tak więc większy brzuch dla mnie równa się mniej cierpieniaCześć kochane ja dzisiaj jadę na weekend do rodziców i wracam w poniedziałek ale sie wyleniuchuje wczoraj na przestawieniu w przedszkolu oczywiscie sie popłakałam ale było super jedynie to mamy pytały sie mnie na kiedy termin to mowię ze na listopad.. ojej to jescze 5 mcy a jak patrze na ciebie to myslam ze szybciej . Wrr.. mam spory brzuch ale ogolnie jestem szczupła .. przytyłam od pocztaku 2 kg .. wala mnie takie komentarze ale ja w życiu bym sie nie odważyła zeby cos takiego komuś powiedzieć ...
Życzę wszystkim udanego weekendu
Ps ju sie w sumie nie moge doczekać tego zamkniętego forum bo mam do was pare pytań a tuta sie Troche wstydzę ;/