reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny a co wiecie o lozysku położonym nisko. Po badaniach genetycznych mam tak wpisane w wynikach. Łożysko na przedniej scianie, nisko. Gin dopiero w piątek

xnw40tc7sy506vxn.png
Na genetycznym usg chyba zawsze jest nisko na tym etapie ciąży. Ważne, żeby do połówkowego się podniosło. Jeśli źle mówię to proszę mnie poprawić :)

reklama
U tego co zawsze.. Ja chodzę prywatnie ciągle

Nie szkoda mi pieniędzy.. Więc udało mi się dostać dziś do mojego, mówił że siedzi po,, turecku,, i na 90% dziewczynka ale potwierdzenie będzie po wynikach, w każdym razie ciut mi lepiej

3jgx3e3kabw7uupr.png
Super wiesci i glowa do gory bo bedzie sliczna dziewczyneczka za mama !

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Marika super wieści :-) i gratulacje córeczki :-) na pewno będzie zdrowa.

Ja się też czasami zastanawiam nad tym detektorem płodu bo do usg mam jeszcze czekać 5-6 tygodni ..

Dziś byłam podejrzeć swojego lokatora i chyba ma się dobrze. Dalej nie wiem kto tam siedzi. Liczę że może na koniec tygodnia albo początek następnego. I będę wkoncu wszystko wiedziała. U mnie piękna pogoda póki co:) okno umylam, a teraz odpoczywam po obiadku. Wczoraj chyba czułam pierwsze bulgotanie ale nie jestem pewna.

Wiecie co, weszlam na forum, zeby podzielic sie znowu moimi checiami kupna detektora, patrze a tu dwie zamowily :D
Kurcze, mam wrazenie, ze brzuch mi zmalał znowu! Moglabym teoretycznie isc np jutro do lekarza do szpitala, zeby mi zrobil usg, ale nie chce zeby mnie uznał za panikare, a nie chce tez tyle razy robic tego usg :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz już wie, że ja jestem panikara. Już mnie zna dobrze. Ostatnio mi powiedział, że jeśli czuję niepokój to mogę przyspieszyć wizytę chociaż on nie widzi potrzeby. Powiedział że rozumie że jestem świeżo poronieniu i ten strach u mnie jest większy. Jeśli masz dobrego lekarza to powinien zrozumieć:)

Mnie juz cycki bola, kluja, pieka, szczypia... przygotowuja sie do karmienia, z jednej leci juz "woda" przezroczysty plyn ;) Czasami naprawde jest to dosc mocne klucie, wiec wszystko przed wami ;) Jeszcze niedlugo kregoslup zacznie was pobolewac od ciezaru brzucha ;) I tak do porodu :)

Mi dzis znowu brzuch tez zmalal, wygladam poprostu jak najedzona :D

Ewelinanice odpocznij, poki jest to znosny bol I nie krwawisz to mysle, ze nie ma co panikowac :)

Karolka nie narzekam na tutejsza opieke ;)

Marika super wiesci :) Teraz odetchnij I odpoczywaj

Tak jest Antinina flaki ida w gore, wszystko zaczyna sie cisnac, coraz mniej miejsca, wiec bedzie coraz wiecej dziwnych boli ;)

reklama
Mnie juz cycki bola, kluja, pieka, szczypia... przygotowuja sie do karmienia, z jednej leci juz "woda" przezroczysty plyn ;) Czasami naprawde jest to dosc mocne klucie, wiec wszystko przed wami ;) Jeszcze niedlugo kregoslup zacznie was pobolewac od ciezaru brzucha ;) I tak do porodu :)

Mi dzis znowu brzuch tez zmalal, wygladam poprostu jak najedzona :D

Ewelinanice odpocznij, poki jest to znosny bol I nie krwawisz to mysle, ze nie ma co panikowac :)

Karolka nie narzekam na tutejsza opieke ;)

Marika super wiesci :) Teraz odetchnij I odpoczywaj

Tak jest Antinina flaki ida w gore, wszystko zaczyna sie cisnac, coraz mniej miejsca, wiec bedzie coraz wiecej dziwnych boli ;)

Moje cycki to samo ;) i cały czas rosną... ostatnio w nocy tak mnie coś szczypało że spać nie mogłam. W pierwszej ciąży tylko w pierwszym trymestrze mnie bolały.

Do góry