Witajcie Co za piękny dzień. Żyć się chce
Dzień dobry i witamy
Te ruchy to coś cudownego!! Też się nimi delektuje, ale czuję rzadko. Ale wczoraj podczas badania i po badaniu dzidziuś tak słodko szalał. Bałam się zmienić pozycję, żeby go nie spłoszyć
Ja nie miałam krwi. Ani troszeczkę. Miałam plamienia koloru kawy z mlekiem. Nie wiadomo skąd te plamienia. Być może krwiak się ewakuował. a może tak moja uroda.
Chłopaki już w drodze do żłobka i pracy. Wczoraj u endokrynologa dostałam euthyrox w malutkiej dawce, bo moje tsh nie jest bardzo wysokie (2,3), ale przed ciążą miałam guzek na tarczycy i ten leki niby może pomóc. Dostałam też skierowanie na usg tarczycy i kontrola u endo za 6-8 tygodni.
Z tego wszystko zapomniałam pogratulować wczoraj udanych wizyt. Cieszę się, że rośniecie zdrowo
Dziś ktoś ma wizytę?
Pięknego dnia Wam życzę!!!
Witam tez jestem Listopadowa mamusia .i to po raz drugi.co lepsze termin mam w dniu urodzin męża
Dzień dobry i witamy
@lena_89 acha rozumiem ... wiesz dla mnie nie było to takie oczywiste teraz, ponieważ mimo problemów w tym temacie w pierwszej ciazy profesor nie sprawdzał tego w ten sposób ... zatem rozumiesz [emoji6]
@Mycha07 to opinia mojego lekarza, nie moja [emoji6]
@sylwkaq90 powodzenia w starciu z glukoza [emoji12]
A ja dziś czuje ruchy ... bez wątpliwości [emoji7][emoji7][emoji7] ... i się tym delektuje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Te ruchy to coś cudownego!! Też się nimi delektuje, ale czuję rzadko. Ale wczoraj podczas badania i po badaniu dzidziuś tak słodko szalał. Bałam się zmienić pozycję, żeby go nie spłoszyć
89Katia- skąd w takim razie krew???
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie miałam krwi. Ani troszeczkę. Miałam plamienia koloru kawy z mlekiem. Nie wiadomo skąd te plamienia. Być może krwiak się ewakuował. a może tak moja uroda.
Chłopaki już w drodze do żłobka i pracy. Wczoraj u endokrynologa dostałam euthyrox w malutkiej dawce, bo moje tsh nie jest bardzo wysokie (2,3), ale przed ciążą miałam guzek na tarczycy i ten leki niby może pomóc. Dostałam też skierowanie na usg tarczycy i kontrola u endo za 6-8 tygodni.
Z tego wszystko zapomniałam pogratulować wczoraj udanych wizyt. Cieszę się, że rośniecie zdrowo
Dziś ktoś ma wizytę?
Pięknego dnia Wam życzę!!!