reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

nie ma jak zachcianki. Ja przeszłam już fazę serka almette, pomidorów malinowych, straszna potrzeba soku z granatów. Wczoraj na bazarku kupiłam młodą podkiszana kapustę, która miała mi starczyc na pare dni..... ta ;p na jeden obiad poszła :D z tymi czeresniami mnie zainspirowałyscie, nigdzie nie widziałam. morele mnie kusiły, ale były w absurdalnej cenie. Zbiera mi się też chęć na arbuza :)
Ja dziś zjadłam śledzia w śmietanie i bardzo mi smakował A takto bym nie tknela :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
No ja ogólnie jestem bardzo owocowa haha na co jest sezon, u mnie zawsze pełno owoców. A co do arbuza to widywalam już, ale obawiałam się czy będzie dobry... No ale chyba jutro trzeba kupic heheh.
Oglądałam właśnie właśnie wiadomościach o kangurowaniu i kurczę co pokazywali jakieś dzidzie to ja wylam. Ah te hormony hahha

Ja tak samo :p w pierwszej ciąży oglądałam codziennie porody na tlc i ryk przy każdym odcinku :p

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@Mycha07 wszystkiego najlepszego dla córki ☺

ja nie moge obojętnie przejść obok batoników ale musze przychamować
teraz bd fajne sezonowe owoce więc będe mieć czym sie zasłodzić ☺
a śledź w śmietanie najlepszy jest z lisnera pycha aż mi sie zachciało

@Mabi ja planuje pracowsc do samego.konca, jak zdrowie pozwoli

Moja cora dzis konczy 7 ale ten czas leci. Musze torcik jej dokonczyc I popoludnuu dostanie. Dzis jeszcze idzie na urodziny kolezanki z klasy. A jej party zrobimy jak brat zacznie chodzic, beda mieli podwojne bo on tez zaraz urodziny ;)
Wrzuć zdjęcie torta[emoji3]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Anusiak1507 uff dobrze że z dzieckiem wszystko w porządku. Odpoczywaj :*

My byliśmy z mężem trochę pospacerować po naszej nowej działce, tam obok jest las i jeziorko. :)
Długo nie wytrzymaliśmy bo dzisiaj strasznie duszno i wróciliśmy do domu.
Co dzisiaj macie na obiad? Bo u mnie zupa szczawiowa.
Kupiłam jeszcze szparagi (uwielbiam) i mają dużo kwasu foliowego. ;)

A ostatnio mam też ochotę na owoce i teraz wcinam czereśnie. :D
Skąd masz czereśnie??? Jak ja uwielbiam!!! Ale jeszcze nie widziałam nigdzie[emoji58]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilona 88 2cm/1cm gdzies przy samej szyjce jest jak bylam na wizycie nie bylo go widac wogole a bylam w czawartek:-/ ehh mam nadzieje ze bedzie sie zmniejszal a nie rosnal...

Uwielbiam czereśnie!!! Kocham! Potrafię zjeść dwa kilo na raz, pozniej niestety ból brzucha.
Tez jeszcze nie widziałam ich Nidzie :(
A ja miałam fazę na borówki, a teraz nektarynki które tez uwielbiam [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja zjadłam 4 kanapki z szynką, pomidorem i fetą. Normalnie wracam do żywych! I apetyt wraca :) Nawet lodówkę dziś otwierałam i mnie nie odrzucało :)
Teraz to ja mogę żyć!
Katia, ja tez ciągle porody oglądałam w pierwszej ciąży :) i wyłam jak bóbr.

Podrzucisz ten serek grecki ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry