reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Właśnie po tym drugim zdjęciu już nie byłam taka pewna, ze chłopak [emoji14]
Moje przepowiadania sprawdzają się w 50% [emoji23][emoji23][emoji23]

Ciąża zdecydowanie Ci służy! :)

Uparciuszek :D

Moje dzisiaj tez nie chciało współpracować przy słuchaniu tętna. Chowało się ciagle. Ale za to teraz mizia mnie od środka [emoji169][emoji169][emoji169][emoji169]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Katia biore rozowe body :D , najwyzej Ci podaruje dla Twojej coreczki :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem już po badaniach. Dzidzia spała i nie chciała współpracować. Wychodzilam z gabinetu trzy razy pochodzić i zjeść coś słodkiego żeby się obrocilo :-) wszystkie pomiary zdrowe :-) płeć nieznana :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia super ... ale śpioszek [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@itucha dziękuję bardzo! :) :) a jeżeli chodzi o seriale to głównie takie trzymające w napięciu, jakieś kryminały, thrillery, psychologiczne :D ostatnio oglądaliśmy z moim M. "The missing", polecam! Dwa sezony świetne ;) teraz też czekamy na kolejny sezon "House of cards". Także jak coś to czekam na jakieś sugestie w tym temacie :D
A balkon ekstra! Też muszę jakoś zagospodarować swój bo jeszcze nie zdążyliśmy go urządzić a robi się coraz cieplej :)

@itucha dziękuję bardzo! :) :) a jeżeli chodzi o seriale to głównie takie trzymające w napięciu, jakieś kryminały, thrillery, psychologiczne :D ostatnio oglądaliśmy z moim M. "The missing", polecam! Dwa sezony świetne ;) teraz też czekamy na kolejny sezon "House of cards". Także jak coś to czekam na jakieś sugestie w tym temacie :D
A balkon ekstra! Też muszę jakoś zagospodarować swój bo jeszcze nie zdążyliśmy go urządzić a robi się coraz cieplej :)

Belfra pewnie oglądałas?
Ja seriale tez Kubie, ale poszłam bardziej w czytanie kryminałów.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja już po wizycie, wszystko ok :-) dzidzia ruszała rączkami i nóżkami :-) na ostatnim usg było dwa dni młodsze a teraz dwa dni starsze. Wymiary 76,6 mm, NT 1,5 mm, serduszko 155/ min . Kość Kosowa jest :-) doktor pewny nie był ale bardziej mu wygląda na dziewczynkę :-) na razie się jeszcze nie nakręcam, poczekam na usg połówkowe

gratuluje udanych wizyt ☺
co do płci wydaje mi sie że lekarz musi być dobry żeby rozpoznać na tym etapie mi lekarz powiedział że chyba chłopak ale sam pewny nie był , patrząc na moją cere to bardziej byłabym za dziewczynka ale zobaczymy ☺

Marika swietnie wyglądasz, cieszę się, że nie poddałaś się i mimo wszystko starasz sie mysleć pozytywnie i super, że masz takie wsparcie w rodzinie :)
Nati
witaj :)
Adrianna, Ilona, Mimi, Iza super, ze z dzidziusiami ok :)
Bezkonserwantow bardzo zgrabnie wygladasz w tej sukience :)
Ewka świetnie, że wyniki dobre. Mozesz spokojnie odpoczywać :)
MarMo odpoczywaj :)
itucha piękny kącik :)
leonka dobrze, że znaleźliście lokal. Komunia teraz to prawie jak wesele :D

Byłam w Tesco i Pepco kupiłam pierwsze ubranka dla dzidziusia :) jest 30 dni na zwrot, wiec jak 7 czerwca poznam płeć, to oddam albo dziewczęce albo chłopięce :D
W sumie jak wróciłam do domu, to stwierdziłam, że te z Pepco oddam od razu, bo kupowałam wszystko po 10 zł, a w Tesco 5 par body za 31 zł, a pajace po 15 zł, a jakość Tesco do Pepco to jak niebo i ziemia ;)

reklama
Do góry