Ja tak nie zasypiam, ale często się budzę w nocy albo rano.Co do spaniu na plecach, odradzam, w pierwszej ciazy w nocy obudzilam sie na plecach, czulam sie jak pijana, nie moglam chodzic, wymiotowalam, cisnienie mialam jak bym umierala
reklama
Monika8.11
Fanka BB :)
Wlasnie chodzi mi o niekontrolowane nocne odwracanieJa tak nie zasypiam, ale często się budzę w nocy albo rano.
Lece z malym na luncha
ewelinanice
Gratuluje wizyty Super bobasWitam się po badaniu.
Muszę powiedzieć że badanie ekspresowe...
Wszystko jest w porządku
Wg USG 12+6 i termin na 18 listopada.
NT 1,7 mam
FHR 165
CRL 64,7
Co do płci to powiedziała lekarka, że jest jedna linia i nie idzie ona w żadną stronę. Ale jakby się upierać, to możliwe że będzie chłopczyk zobaczymy
Najważniejsze że zdrowe i że wszystko super
ewelinanice
ja spie cała noc na prawym boku ...probowalam spać na lewym to mi nie wychodzi...czasami spie na brzuchu...bo jeszcze moge...na plecach bardzo rzadko. Dziewczyny cąły czas was podczytuje.... Trzymam mocno kciuki zaciśnięte za dzieciątka które czekają jeszcze badania genetyczneWlasnie chodzi mi o niekontrolowane nocne odwracanie
Lece z malym na luncha
@LayDeeK gratuluję udanej wizyty! A jaka płeć Ci się marzy?
W sumie to mi obojętne
Mam już córkę, więc syn byłby takim dopełnieniem. Ale z kolei gdyby była córeczka, to na pewno byłoby łatwiej, bo wszystko mam dla dziewczynki
Anusiak1507
Zjadlam prawie pol kostki sera feta ;-)
SmacznegoZjadlam prawie pol kostki sera feta ;-)
Ja zjadłam dwa filety z kurczaka w panierce i teraz mi niedobrze [emoji2]
reklama
Emsi*
@89Katia jak sytuacja? Jak sie czujesz?
Ja mialam nieciekawa noc dzis odstawiam antybiotyk od samego poczatku jak go bralam dostalam wysypki a w nocy przez dluzszy czasatak dusznosci tak ciezko mi sie oddychalo ze niewiedzialam co robic a na zlosc bylam sama z cora i nawet pogotowia nie mpglam wezwac. Myslalam ze w salatce bylo cos co mnie uczulilo ale przyczytalam ulotke z tego cholerstwa. Boze czemu ja mam takiego pecha. Mam nadzieje ze z dzidzia w porzadku ze nie zaszkodzilam ta sytuacja wizyta za 3tyg. Plakac mi sie chce. Juz mam serdecznie dosyc.
Sluszalyscie ze lato ma byc chlodne? Nawet sie ucieszylam bo z duzym brzuchem nie bedzie trzeba sie tak meczyc...
Anusiak wysypka i duszności to oznaka uczulenia na antybiotyk. Musisz sobie zapisać ta nazwę aby więcej się na niego nie naciąć. Tak miałam z synem właśnie.
Polecam Clemastinum tylko nie wiem czy w ciąży można, pewnie nie. Ale może Ci się to info przyda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom