reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam się po badaniu.
Muszę powiedzieć że badanie ekspresowe...
Wszystko jest w porządku :)
Wg USG 12+6 i termin na 18 listopada.
NT 1,7 mam
FHR 165
CRL 64,7
Co do płci to powiedziała lekarka, że jest jedna linia i nie idzie ona w żadną stronę. Ale jakby się upierać, to możliwe że będzie chłopczyk :) zobaczymy :)
Najważniejsze że zdrowe i że wszystko super :)
1494588461-aaaaaa.jpeg
Gratuluje wizyty :) Super bobas

Wlasnie chodzi mi o niekontrolowane nocne odwracanie ;)

Lece z malym na luncha ;)
ja spie cała noc na prawym boku ...probowalam spać na lewym to mi nie wychodzi...czasami spie na brzuchu...bo jeszcze moge...na plecach bardzo rzadko. Dziewczyny cąły czas was podczytuje.... Trzymam mocno kciuki zaciśnięte za dzieciątka które czekają jeszcze badania genetyczne

Ja śpię jednak najczęściej na plecach, organizm się nie buntuje więc nic z tym nie robię.

Jestem z synkiem na spacerze, u nas 22 stopnie i w krótkim rękawku urzęduję, booooosko :)

@LayDeeK gratuluję udanej wizyty! A jaka płeć Ci się marzy?

reklama
@89Katia jak sytuacja? Jak sie czujesz?

Ja mialam nieciekawa noc dzis odstawiam antybiotyk od samego poczatku jak go bralam dostalam wysypki a w nocy przez dluzszy czasatak dusznosci tak ciezko mi sie oddychalo ze niewiedzialam co robic a na zlosc bylam sama z cora i nawet pogotowia nie mpglam wezwac. Myslalam ze w salatce bylo cos co mnie uczulilo ale przyczytalam ulotke z tego cholerstwa. Boze czemu ja mam takiego pecha. Mam nadzieje ze z dzidzia w porzadku ze nie zaszkodzilam ta sytuacja wizyta za 3tyg. Plakac mi sie chce. Juz mam serdecznie dosyc.

Sluszalyscie ze lato ma byc chlodne? Nawet sie ucieszylam bo z duzym brzuchem nie bedzie trzeba sie tak meczyc...

Anusiak wysypka i duszności to oznaka uczulenia na antybiotyk. Musisz sobie zapisać ta nazwę aby więcej się na niego nie naciąć. Tak miałam z synem właśnie.
Polecam Clemastinum tylko nie wiem czy w ciąży można, pewnie nie. Ale może Ci się to info przyda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry