Emsi*
Fanka BB :)
@Karolka2106 nub wyglada chłopczykowo ale faktycznie bez pewności [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki piękneDrogie Mamy!!
Z ogromna radoscia prezentuje wyniki genetycznego usg testu pappa...
Pan doktor dzis byl bardzo mily i oswiadczyl ze mam wyniki dla 18 latki
Przyznalam ze tak tez sie czuje Zobacz załącznik 805637
Oj to też nieciekawie ale najważniejsze że zmieniłaś lekarza. To jest straszne ze nie dość że się płaci to jeszcze takie podejście.Ja też mogę zrównoważyć chłopców córeczką
Córeczka to moje marzenie, ale najważniejsze żeby dzidziuś zdrowy był
Karolka ja ostatnio byłam u lekarza na nfz po skierowanie na powtorke grupy krwi w RCKiK (tak poleciły mi panie z laboratorium, bo podobno 200 zł kosztuje) i byłam przerażona traktowaniem pacjenta...położna dosłownie krzyczała po pacjentkach, a lekarz okazał się niemiłym gburem...przychodnia do ktorej chciałam chodzic prywatnie tez miała tak niemiłe i aroganckie położne (o wszystko problem i pretensje), że zrezygnowałam...teraz chodzę do lekarza u którego prowadziłam pierwszą ciążę.
Drogie Mamy!!
Z ogromna radoscia prezentuje wyniki genetycznego usg testu pappa...
Pan doktor dzis byl bardzo mily i oswiadczyl ze mam wyniki dla 18 latki
Przyznalam ze tak tez sie czuje Zobacz załącznik 805637
I u mnie teżTen sam program co u mnie maja[emoji23]
Gratulacje!!! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom