reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja też mogę zrównoważyć chłopców córeczką :D
Córeczka to moje marzenie, ale najważniejsze żeby dzidziuś zdrowy był :)
Karolka ja ostatnio byłam u lekarza na nfz po skierowanie na powtorke grupy krwi w RCKiK (tak poleciły mi panie z laboratorium, bo podobno 200 zł kosztuje) i byłam przerażona traktowaniem pacjenta...położna dosłownie krzyczała po pacjentkach, a lekarz okazał się niemiłym gburem...przychodnia do ktorej chciałam chodzic prywatnie tez miała tak niemiłe i aroganckie położne (o wszystko problem i pretensje), że zrezygnowałam...teraz chodzę do lekarza u którego prowadziłam pierwszą ciążę.
Oj to też nieciekawie :( ale najważniejsze że zmieniłaś lekarza. To jest straszne ze nie dość że się płaci to jeszcze takie podejście.

reklama
Do góry