reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Współczuję Wam tak fatalnego samopoczucia... niedługo powinno minąć.
Ja mam tak że jak w pracy się dużo schylam to później boli mnie tak kręgosłup że nie mogę chodzić. :(
@clue ja też mam jutro prenatalne :) o której wizytujesz? :)
To witam w klubie bo ja mam prenatalne jutro o 8.00 :) więc trzymamy kciuki :)

Ale jutro emocjonujący dzień :) powodzenia dziewczyny na wizytach :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powodzenia dziewczyny! Ja dopiero 22 maja wizyta, chyba, że lekarka będzie chciała ten mój cukier wyjaśniać wcześniej, wysłałam wyniki na telefon i na razie cisza, więc zobaczymy. WE wtorek jadę na kilka dni do rodziców, bo mam kilka spraw do załatwienia w moim mieście rodzinnym. Zresztą mama juz by chciała żebyśmy wyprawkę kupowali i chce pooglądać po sklepach:)Niech się cieszy, to ich pierwszy wnusiu:)

Ja miałam 92 na czczo i lekarce się to nie spodobało, więc powtórka łącznie z krzywą cukrzycową. Wyszło mi na czczo 91, po 1 godz 105, po 2 godz 75. Czekam aż lekarka wróci z urlopu z za granicy, ale też raczej stosuję te 5-6 posiłków małych i zero słodyczy. Nie zawsze daję radę, ale staram się.
Chyba u Ciebie jest wszystko oki, ładnie cukier spadł :)
Dałaś radę wypić ta glukoze?
Już się boję swojego wyniku.. Mam nadzieję, że nie będę mieć tej cukrzycy, bo będzie ciężko.
Nigdy jakoś nie przepadasz za słodyczami, ale też nie chciałabym sobie tyłu rzeczy odmawiać i to w ciąży :(
Dziewczyny które znaj płeć, napiszcie mi, bo chce edytowac tabelkę ;)
Mam płeć dzieci Katia i Bezkonserwantow ;)
U mnie najprawdopodobniej chłopczyk :)

Ja właśnie zdlubalam cała paczkę słonecznika :)
Dziewczyny powodzenia na jutrzejszych wizytach :)

Powodzenia dziewczyny! Ja dopiero 22 maja wizyta, chyba, że lekarka będzie chciała ten mój cukier wyjaśniać wcześniej, wysłałam wyniki na telefon i na razie cisza, więc zobaczymy. WE wtorek jadę na kilka dni do rodziców, bo mam kilka spraw do załatwienia w moim mieście rodzinnym. Zresztą mama juz by chciała żebyśmy wyprawkę kupowali i chce pooglądać po sklepach:)Niech się cieszy, to ich pierwszy wnusiu:)
Evil a do kogo chodzisz do lekarza? Bo o to nie zapytałam :) też mam wizytę 22maja.

Chyba u Ciebie jest wszystko oki, ładnie cukier spadł :)
Dałaś radę wypić ta glukoze?
Już się boję swojego wyniku.. Mam nadzieję, że nie będę mieć tej cukrzycy, bo będzie ciężko.
Nigdy jakoś nie przepadasz za słodyczami, ale też nie chciałabym sobie tyłu rzeczy odmawiać i to w ciąży :(

U mnie najprawdopodobniej chłopczyk :)

Ja właśnie zdlubalam cała paczkę słonecznika :)
Dziewczyny powodzenia na jutrzejszych wizytach :)
Bez problemu to wypiłam, pomyślałam o maleństwu i na jeden łyk wypiłam, aż pielęgniarka zdziwiona była:)

reklama
hej dziewczyny
też mi się wydaje Ze @evli2 masz dobry cukier. Ten rano możesz mieć za duzy troche, bo może np. jesz późno kolacje, albo za dużo węglowodanów wieczorem, ale cukier ci bardzo ładnie spadał po godzinie i dwóch.

Ja dzisiaj tez jak snięta chodze, byliśmy z małą na jarmarku na trochę, ale pogoda brrrr i potem spałam prawie dwie godziny do 17-tej. Najwyżej będę szaleć w nocy :)

@lena_89 ja tez prosze o dodanie do tabelki :) termin z OM na 24.11 , mam już jedną córeczkę Łucję :)

Do góry