Dziewczyny spijcie jak najwiecej. W listopadzie male szanse na przespane noce.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też na chwilę zasnelam i jeszcze bym spała... a jak czytałam to powinien już wrócić power sprzed ciąży... a tu coraz gorzej
Dziewczyny które znaj płeć, napiszcie mi, bo chce edytowac tabelkę
Mam płeć dzieci Katia i Bezkonserwantow
To witam w klubie bo ja mam prenatalne jutro o 8.00 więc trzymamy kciukiWspółczuję Wam tak fatalnego samopoczucia... niedługo powinno minąć.
Ja mam tak że jak w pracy się dużo schylam to później boli mnie tak kręgosłup że nie mogę chodzić.
@clue ja też mam jutro prenatalne o której wizytujesz?
Chyba u Ciebie jest wszystko oki, ładnie cukier spadłJa miałam 92 na czczo i lekarce się to nie spodobało, więc powtórka łącznie z krzywą cukrzycową. Wyszło mi na czczo 91, po 1 godz 105, po 2 godz 75. Czekam aż lekarka wróci z urlopu z za granicy, ale też raczej stosuję te 5-6 posiłków małych i zero słodyczy. Nie zawsze daję radę, ale staram się.
U mnie najprawdopodobniej chłopczykDziewczyny które znaj płeć, napiszcie mi, bo chce edytowac tabelkę
Mam płeć dzieci Katia i Bezkonserwantow
Evil a do kogo chodzisz do lekarza? Bo o to nie zapytałam też mam wizytę 22maja.Powodzenia dziewczyny! Ja dopiero 22 maja wizyta, chyba, że lekarka będzie chciała ten mój cukier wyjaśniać wcześniej, wysłałam wyniki na telefon i na razie cisza, więc zobaczymy. WE wtorek jadę na kilka dni do rodziców, bo mam kilka spraw do załatwienia w moim mieście rodzinnym. Zresztą mama juz by chciała żebyśmy wyprawkę kupowali i chce pooglądać po sklepachNiech się cieszy, to ich pierwszy wnusiu
Bez problemu to wypiłam, pomyślałam o maleństwu i na jeden łyk wypiłam, aż pielęgniarka zdziwiona byłaChyba u Ciebie jest wszystko oki, ładnie cukier spadł
Dałaś radę wypić ta glukoze?
Już się boję swojego wyniku.. Mam nadzieję, że nie będę mieć tej cukrzycy, bo będzie ciężko.
Nigdy jakoś nie przepadasz za słodyczami, ale też nie chciałabym sobie tyłu rzeczy odmawiać i to w ciąży
U mnie najprawdopodobniej chłopczyk
Ja właśnie zdlubalam cała paczkę słonecznika
Dziewczyny powodzenia na jutrzejszych wizytach