reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja zamiast zająć się czymś pożytecznym maluje paznokcie.. [emoji14] może też trochę dla zabicia myśli... Sama nie wiem, ale cieszę się że u was z maluszkami wszystko w porządku :)
1494009472-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczęta my właśnie po USG :) lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca :)
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm :)

Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia :)

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png

Gratulacje synka [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski,
Dziś się słabo czuje :(
Jutro rano do szkoły. Ciekawe jak długo wytrzymam. Dobrze, że już koniec za chwilę.
Ja pozyczam od koleżanki taka kołyskę na kółkach. Przez pierwsze trzy miesiące dziecię będzie w tej kołysce z nami w sypialni.
Córa śpi z nami. Od początku uczona była spać w swoim łóżeczku, a ostatnio za nic w świecie nie usnie u siebie. Każda próba przeniesienia jej do jej łóżeczka kończy się i tak powrotem do naszego łóżka.
Dalej wymiotuje i rano mi strasznie niedobrze. Ja się pytam kiedy to minie????
A pomagają ci te czopki, bo mi tak nie bardzo. Biorę sporadycznie jak mam zły dzień, ale nie powiem żebym czuła się po nich rewelacyjnie. Może byłoby jeszcze gorzej jakbym nie wzięła. Ja już mało wymiotuję chociaż dzisiaj rano i owszem. Ale jak źle mi się robi to jem. Jak nie zjem bo mam zwyczajnie dość jedzenia ląduję w toalecie.

Dziewczęta my właśnie po USG :) lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca :)
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm :)

Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia :)

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png
Jaki buziaczek fajny :) To super że krwiak zniknął, ale mimo to oszczędzaj się.

A pomagają ci te czopki, bo mi tak nie bardzo. Biorę sporadycznie jak mam zły dzień, ale nie powiem żebym czuła się po nich rewelacyjnie. Może byłoby jeszcze gorzej jakbym nie wzięła. Ja już mało wymiotuję chociaż dzisiaj rano i owszem. Ale jak źle mi się robi to jem. Jak nie zjem bo mam zwyczajnie dość jedzenia ląduję w toalecie.
Póki co wzięłam tylko dwa razy rano. Nie czuję jakiejś większej różnicy z czy bez.
Moze gdybym brała ciągiem, rano i wieczorem poczułabym różnice.
Naczytałam się na ich temat i w sumie boję się ich brać.
Ale jutro chyba wezmę, co by wykład usiedzieć.

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png
Gratulacje. Same dobre wieści. I oby tak do końca ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Marika nie nastawiaj się na najgorsze...w którym tyg wykryli ten obrzęk i co powiedział lekarz ?
Myszka gratuluję kolejnego forumowego chłopaka :)

Do góry