reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@evli2 to chyba ja zrobiłam Ci tego smaka na pomidorówkę :D nieskromnie powiem, że wyszła mega :D syn mi powiedział, że jest ze mnie dumny :p

@Karolka2106 miłego dnia w pracy :)

Ja niedawno wróciłam od endo. Wyniki mam w normie. Piękna pogoda. Wiosna pełną parą :D
Idę coś ogarnąć w domu.

reklama
W poprzedniej ciąży też jadłam wszystko co kwaśne i tylko na zupach żyłam, na nic innego nie miałam ochoty a jako przekąski wcinałam tosty z żółtym serem :D

Ostatnio zaczęłam robić zakupy ciuszkowe dość wcześnie i też miały być uniwersalne a większość jest chłopięca [emoji23] teraz jakoś nie mam parcia, synek jest na etapie rozmiaru 68/74 i jakoś mam już przesyt ubranek i innych gadżetów ;) jak będzie dziewczynka to oczywiście dokupię sukienki i opaski a tak poza tym nie zamierzam szaleć :)

Kurczę, ja jeszcze nie robilam tarczycy. Myślę w ogóle zrobic te wszystkie badania przed swietami, 11.04 mam wizyte w szpitalu na samo USG, więc jak znow zobacze tym razem juz ogromnego czlowieka, wezme sie za te wszystkie badania :D
Chociaz powiem wam, ze kusi mnie isc jeszcze do innego lekarza (na NFZ), zeby tylko podejrzeć, czy wszystko ok. Dzis sie dowiedzialam, ze ten lekarz do ktorego kiedys chodzilam na NFZ dostal wczoraj nowy aparat USG (moze ma nawet głowice przez brzuch, bo do tej pory mial przedwojenny aparat i tylko przezpochwowy) noo ale z drugiej strony troche sie jednak boje zbyt czesto naswietlac zarodek na tak wczesnym etapie :(

No i mnie tez zrobiłyście smaka na pomidorówkę [emoji24]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika fajna masz szefowa :) chyba musiala sama niedawno przechodzic ciaze I moze pamieta jak ciezko bywa ?:)
@iśka to wszystko sie wyjasnilo ja mam tylko przez brzuch usg, dlatego ten pecherz ma byv pelny ;)

Haha wiecie co!?Gotuje pomidorowke, ogolnie nie przepadam za kwaasnymi potrawami, ale wszystko sie diametralnie zmienilo ;)

No i powiedziałam szefowej :):) Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.

Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba :)

Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz :)
Ale super

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry