reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Bezkonserwantow ale w Polsce juz chyba weszlo ze mozna brac znieczulenia lub jakies przeciwbolowe? Nie wyobrazam sobie rodzic na zywca, przy 2-3cm ryczalam z bolu. ;)
@oleczka trzymam.kciuki, napewno tym razem bedzie dobrze :)
@anusiak nie mow glosno, bo narobisz smaka haha ja dzis mialam ochote na zelki :D zjadlam cala paczke oczywiscie musialam sie podzielic z dwoma slodyczozercami ;)
@pudrowana, moze to przez to ze nie odsapnelas chwili przed lekarzem. Ja dzis siedzialam w poczekalni 45min! Cismienie 105/70 ja z tych co zazwyczaja maja niskie ;) Raz prawie "umarlam" w poprzedniej ciazy bo cisnienie 80/60 ,wyslali mnie odrazu do szpitala

reklama
@Mycha07 moja koleżanka rodziła 1,5 miesiąca temu. Błagała o znieczulenie- nie dostała, bo dobrze szła akcja porodowa i znieczuleniem by spowolnili.

f2w39n73te1rwg8n.png

Powodzenia jutro dla wszystkich wizytujacych! Czekamy na same piękne zdjęcia i serduszka :)

Ps. Założyłam wątek dla mam co mają daleko do Polski, wpiszcie się zagraniczne :)

p19uskjojbeqaxq5.png

@Bezkonserwantow ale w Polsce juz chyba weszlo ze mozna brac znieczulenia lub jakies przeciwbolowe? Nie wyobrazam sobie rodzic na zywca, przy 2-3cm ryczalam z bolu. ;)
No niestety ale znieczulenie zewnątrzoponowe w większości polskich szpitali to fikcja. Na stronach każdego pięknie opisane standardy opieki, a w rzeczywistości za każdym razem mówią, że owszem znieczulenie jest ale anastezjologa brak :D bo np. jest jeden na pół szpitala i to jak wygrana w totka, że akurat będzie wolny jak będziemy rodzić ;)

Gratuluję pięknych maluszków :)

reklama
Hejka!

Źle dzis spałam [emoji42]

O 10:30 mam endokrynologa.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry