reklama
O tak, fajnie by byłoJak tak sobie rozmyslam nad rozwojem naszych Maluchow to mysle jak cudnie byloby miec takie prywatne osobiste usg.... Nie czekac na wizyty, nie denerwowac sie czy wszystko dobrze... Tylko wiedziec... ze dobrze
Takie tam dywagacje...
Dziękuję za słowa otuchy, lepiej mi dzięki Waszym wypowiedzią@Ankuś, jeżeli z ciążą jest ok, to nic Ci się nie stanie. Tylko nie rob bardzo gwałtownych ruchów. Kobiety będące matkami tez muszą raz za ile podniesc swoje dziecko. Mysle, ze natura dobrze nas przystosowala, przeciez dawniej kobiety nawet kilka mies nie wiedzialy o ciąży
estrelicia
Fanka BB :)
Jakbym siebie słyszała! Cały czas to powtarzam [emoji14]Jak tak sobie rozmyslam nad rozwojem naszych Maluchow to mysle jak cudnie byloby miec takie prywatne osobiste usg.... Nie czekac na wizyty, nie denerwowac sie czy wszystko dobrze... Tylko wiedziec... ze dobrze
Takie tam dywagacje...
U nas dzisiaj pieczone ziemniaczki z pieczonym schabem w zupie cebulowej i sałatka <3
O jeju! Uwielbiam pomelo! Mniam!!!
W tej ciąży mam fazę na jabłka, które jem codziennie.
@estrelicia aż musiałam poprosić o pomoc wujka Google, żeby się dowiedzieć co to za danie
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
W tej ciąży mam fazę na jabłka, które jem codziennie.
@estrelicia aż musiałam poprosić o pomoc wujka Google, żeby się dowiedzieć co to za danie
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Bezkonserwantow
Ja dzisiaj czuje sie najgorzej ze wszystkich dni [emoji30] na szczęście narazie bez wymiotów, ale jest blisko.
Jeszcze dzisiaj z mężem idziemy do wścibskich znajomych. [emoji1360]
reklama
Antonia2016
Wscibscy znajomi haha ale zabrzmiało :-) ja mam wscibska bratową przez którą musiałam w weekend pić piwo bezalkoholowe żeby nie drazyla tematu eh..:-)Ja dzisiaj czuje sie najgorzej ze wszystkich dni [emoji30] na szczęście narazie bez wymiotów, ale jest blisko.