reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Ankuś, jeżeli z ciążą jest ok, to nic Ci się nie stanie. Tylko nie rob bardzo gwałtownych ruchów. Kobiety będące matkami tez muszą raz za ile podniesc swoje dziecko. Mysle, ze natura dobrze nas przystosowala, przeciez dawniej kobiety nawet kilka mies nie wiedzialy o ciąży

Jak tak sobie rozmyslam nad rozwojem naszych Maluchow to mysle jak cudnie byloby miec takie prywatne osobiste usg.... Nie czekac na wizyty, nie denerwowac sie czy wszystko dobrze... Tylko wiedziec... ze dobrze :)

Takie tam dywagacje...

Jak tak sobie rozmyslam nad rozwojem naszych Maluchow to mysle jak cudnie byloby miec takie prywatne osobiste usg.... Nie czekac na wizyty, nie denerwowac sie czy wszystko dobrze... Tylko wiedziec... ze dobrze :)

Takie tam dywagacje...
O tak, fajnie by było :)

@Ankuś, jeżeli z ciążą jest ok, to nic Ci się nie stanie. Tylko nie rob bardzo gwałtownych ruchów. Kobiety będące matkami tez muszą raz za ile podniesc swoje dziecko. Mysle, ze natura dobrze nas przystosowala, przeciez dawniej kobiety nawet kilka mies nie wiedzialy o ciąży
Dziękuję za słowa otuchy, lepiej mi dzięki Waszym wypowiedzią :)

Takie tam dywagacje...
Jakbym siebie słyszała! Cały czas to powtarzam [emoji14]

U nas dzisiaj pieczone ziemniaczki z pieczonym schabem w zupie cebulowej i sałatka <3

p19uskjojbeqaxq5.png

O jeju! Uwielbiam pomelo! Mniam!!!
W tej ciąży mam fazę na jabłka, które jem codziennie.

@estrelicia aż musiałam poprosić o pomoc wujka Google, żeby się dowiedzieć co to za danie :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Ja dzisiaj czuje sie najgorzej ze wszystkich dni [emoji30] na szczęście narazie bez wymiotów, ale jest blisko.
Jeszcze dzisiaj z mężem idziemy do wścibskich znajomych. [emoji1360]

f2w39n73te1rwg8n.png
Wscibscy znajomi haha ale zabrzmiało :-) ja mam wscibska bratową przez którą musiałam w weekend pić piwo bezalkoholowe żeby nie drazyla tematu eh..:-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry