reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja tez zazdroszczę tym co chudną ja tez przytyłam 16 kg w poprzedniej ciazy.
Kurczę tak sie zastanawiam ale ja nie mam wogole mdłości oprócz zmęczenia i senności.
Jutro pierwsza wizyta.
Dziewczyny a jak sądzicie w pierwszym trymestrze moge iść w odwiedziny do szpitala?
Co do zabobonów to o chrzest słyszałam ze jak jestes w ciazy to odbierasz swoje szczęście swojemu dziecku. A co do pogrzebów to nie idzie sie w ciazy zeby swojego dziecka nie żegnać. Ale to tylko zabobony ja w pierwszej ciazy byłam na pogrzebie tylko nie wchodziłam na cmentarz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez zazdroszczę tym co chudną ja tez przytyłam 16 kg w poprzedniej ciazy.
Kurczę tak sie zastanawiam ale ja nie mam wogole mdłości oprócz zmęczenia i senności.
Jutro pierwsza wizyta.
Dziewczyny a jak sądzicie w pierwszym trymestrze moge iść w odwiedziny do szpitala?
Co do zabobonów to o chrzest słyszałam ze jak jestes w ciazy to odbierasz swoje szczęście swojemu dziecku. A co do pogrzebów to nie idzie sie w ciazy zeby swojego dziecka nie żegnać. Ale to tylko zabobony ja w pierwszej ciazy byłam na pogrzebie tylko nie wchodziłam na cmentarz.

16 to nie tak źle. Ja tez nie mam innych objawów niz zmęczenie i senność plus pobolewające piersi i jajniki

Kochanie nie martw się ... kiedy masz następna wizytę ?

W środę rano...

Nie chce mi się wierzyć żeby owu się przesunęła, choćby z tego powodu że w tym cyklu mało było u nas przytulanek... a w drugiej części cyklu przerwa była 10 dni (20 dc a potem 30 dc)... wiec owu musiałaby być około 20 dc czyli kolo walentynek...

No nic, no nic... wdech - wydech...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

W środę rano...

Nie chce mi się wierzyć żeby owu się przesunęła, choćby z tego powodu że w tym cyklu mało było u nas przytulanek... a w drugiej części cyklu przerwa była 10 dni (20 dc a potem 30 dc)... wiec owu musiałaby być około 20 dc czyli kolo walentynek...

No nic, no nic... wdech - wydech...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To już niedługo ... staraj się nie analizować i nie wyliczać. Sprzęt tez ma duże znaczenie.
Pójdziesz teraz i będzie wszystko dobrze zobaczysz [emoji6] mocno trzymam kciuki [emoji110]️
Ja tez w środę ...

Hej dawno nie pisałam ja pawie wcale objawów nie mam.Dziś byłam po tygodniu na usg i nadal nie może inny lekarza usg stwierdzić ciąży lub jest bardzo wczesna ok 3 tydz.I jest coś co może sugerować i pecherzyk .ma 4,5mm.W którym tyg ciąży miałyście takiej wielkości pęcherzyk?

Ja w poprzedniej ciąży przytyłam całe 3 kilo [emoji23]

Wizytę mam za 8 dni, według moich obliczeń termin mam na 15.11, według OM 05.11 ale owulacja na bank mi się przesunęła więc jestem ciekawa co pokaże USG.

Ja na szczęście w zabobony nie wierzę, wczoraj chrzest miał mój synek, czyli komu niby zabieram szczęście? Temu ochrzczonemu czy w brzuchu? ;)

U mnie też nie ma jakiś szalonych objawów, staram się za dużo o tym nie myśleć bo potem właśnie schizuję, na pewno wszystko będzie dobrze i tego się trzymam :)

Gratuluję wszystkich nowych serduszek i życzę powodzenia na jutrzejszych wizytach!

reklama
1490040516-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry