Juz siedzę i czekam. Boję się:/ ehhhhWitam wszystkie. Życzę udanych wizyt i czekamy na relacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz siedzę i czekam. Boję się:/ ehhhhWitam wszystkie. Życzę udanych wizyt i czekamy na relacje!
Ciąży? 6 a ogólnie to 5 tc 2 d. ale muszę dziś bo lekarz ma potem urlop a moje następne wolne dopiero ost dzień marca. Bo chce na NFZ chodzić bo mnie koszty zjedzą a tym razem będę mądrzejszaSpokojnie. Ktory tydzien?
siedź, czekaj, ale nie bój się- kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieściJuz siedzę i czekam. Boję się:/ ehhhh
to idealnie tak jak ja wg OMCiąży? 6 a ogólnie to 5 tc 2 d. ale muszę dziś bo lekarz ma potem urlop a moje następne wolne dopiero ost dzień marca. Bo chce na NFZ chodzić bo mnie koszty zjedzą a tym razem będę mądrzejsza
Okres 1.02 a owulacja 16.02to idealnie tak jak ja wg OM
ja nie wiem kiedy owu, ale we wtorek jeszcze nic nie było widać na usg :/Okres 1.02 a owulacja 16.02
Kciuki [emoji8]