reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
ja mam tkliwe piersi i też zdarza się, że nie mogę się wyslowić, tak jak wczoraj na kursie, chcialam coś powiedzieć mądrego na forum i po prostu zapomnialam co ja studiowalam, dziwnie tak, poczulam się zmieszana i nie kompetentna
ale jestem szczęśliwa, teraz dopiero czuję, jaki to jest fajny czas...

Buuuu, a ja tak Tobie kibicowała mimo iż pisałas że nie bardzo byś chciała.. [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :* przez mojego męża chyba już bym chciała ;) czekam na @, potem muszę poobserwowac moje cykle czy coś się nie poprzestawialo, potem do gina i kto wie czy nie będzie staranek ;) sama nie wierzę że to piszę [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :* przez mojego męża chyba już bym chciała ;) czekam na @, potem muszę poobserwowac moje cykle czy coś się nie poprzestawialo, potem do gina i kto wie czy nie będzie staranek ;) sama nie wierzę że to piszę [emoji23]

Zobaczysz, jeszcze się trafi kolejny Okruszek :)
Ja czekam na jutrzejszą wizytę u gin i jej dalsze rekomendacje. Z nerwów już nie śpie

Zobaczysz, jeszcze się trafi kolejny Okruszek :)
Ja czekam na jutrzejszą wizytę u gin i jej dalsze rekomendacje. Z nerwów już nie śpie
Kciuki zaciśnięte, będę czekać na relację. O której masz wizytę? Postaraj się nie denerwować!

A u mnie nadal nie ma @. Niech sie juz rozkreci na dobre. Już mam 2 szkraby, wiec nie rozpaczam ;) ale maly zawod jest.

Kciuki zaciśnięte, będę czekać na relację. O której masz wizytę? Postaraj się nie denerwować!

A u mnie nadal nie ma @. Niech sie juz rozkreci na dobre. Już mam 2 szkraby, wiec nie rozpaczam ;) ale maly zawod jest.

Może jak już bym miała choć jedno to byłoby inaczej :)
Jutro na 16.20 idę do mojej gin i zobacze na kiedy da mi skierowanie na kolejne usg. Oczywiście już naczytałam się czarnych scenariuszy ale mimo to czuje że będzie dobrze :)

Może jak już bym miała choć jedno to byłoby inaczej :)
Jutro na 16.20 idę do mojej gin i zobacze na kiedy da mi skierowanie na kolejne usg. Oczywiście już naczytałam się czarnych scenariuszy ale mimo to czuje że będzie dobrze :)
Ja myślę że przy każdym dziecku jest ten sam stres. Myśl pozytywnie :) ja trzymam kciuki i kibicuję!

reklama
Do góry