reklama
Ja mam jutro, liczę, to już druga wizyta, ale pierwsza „serduszkową”… przynajmniej bardzo na to liczę i proszę trzymajcie kciukiCześć u mnie dzisiaj może być czasem mam odruch wymiotny ale nie jest źleładna pogoda więc i humor lepszy. Spać to i mi się chce ale w dzień mam problem żeby usnąć. Ktoś ma w tym tyg wizytę?

Jak jest duża rozbieżność, to brany pod uwagę będzie termin z USG z badania prenatalnegoMi lekarz powiedział że będzie patrzył na termin z miesiączki nie usg I nie powiedział jaki wychodzi z usg nawet . Takie rozbieżności się zdarzają.

Też dziś musiałam się przespać. I to chyba z 2 godziny.
hachette
Fanka BB :)
Ja mam jutro, liczę, to już druga wizyta, ale pierwsza „serduszkową”… przynajmniej bardzo na to liczę i proszę trzymajcie kciukito moja 4 ciąża, a 3 poprzednie skończyły się niepowodzeniami. I tak uważam, za sukces, że jestem w 8 tyg, bo wcześniejsze ciąże kończyły się w okolicach 6 tyg

W moim przypadku brali termin z om mimo że z prenatalnych był mocno odległy i syn urodził się w zielonych wodach, moim zdaniem przenoszony, ich zdaniem - w terminie. Żeby było śmieszniej to ciąża była z ivf więc termin z om można było sobie w buty wsadzićJak jest duża rozbieżność, to brany pod uwagę będzie termin z USG z badania prenatalnegoA jak tylko kilka dni, to z OM.

martyna.27
Aktywna w BB
Pewnie tak może u mnie była mała i dlatego tak powiedziałJak jest duża rozbieżność, to brany pod uwagę będzie termin z USG z badania prenatalnegoA jak tylko kilka dni, to z OM.

martyna.27
Aktywna w BB
Trzymam kciuki !Ja mam jutro, liczę, to już druga wizyta, ale pierwsza „serduszkową”… przynajmniej bardzo na to liczę i proszę trzymajcie kciukito moja 4 ciąża, a 3 poprzednie skończyły się niepowodzeniami. I tak uważam, za sukces, że jestem w 8 tyg, bo wcześniejsze ciąże kończyły się w okolicach 6 tyg
Oj mam tak samo. Jak nie zjem to mnie mdli. Jak zjem za dużo to ciężko mi na żołądku.Jezu ja bez kawy bym umarła, z łóżka chyba bym nie wstałapiję dwie rano z ekspresu w domu i w pracy parzoną mocną. A mdłości mam jak nie zjem, z głodu, czyli jakoś co godzinę
jem bez opamiętania
![]()
Czuje, że już przytyłam za dużo.
W ciąży z pierwszym dzieciątkiem miałam 10 dni różnicy i też mi z OM termin brali pod uwagę (poród wywoływany przed terminem z USG). Myślałam że to ogólne zalecenia się zmieniły (rodziłam 12 lat temu)W moim przypadku brali termin z om mimo że z prenatalnych był mocno odległy i syn urodził się w zielonych wodach, moim zdaniem przenoszony, ich zdaniem - w terminie. Żeby było śmieszniej to ciąża była z ivf więc termin z om można było sobie w buty wsadzićale ordynator się uparł i koniec.

reklama
Figazmakieem
Zaangażowana w BB
Mam dokładnie to samoOj mam tak samo. Jak nie zjem to mnie mdli. Jak zjem za dużo to ciężko mi na żołądku.
Czuje, że już przytyłam za dużo.

Podziel się: