reklama
Samopoczucie dobre, żadnych nudności, bóli tylko zmęczenie. Spalam prawie 8h i mogłabym znowu się położyć
dziewczyny a powiedzcie czy Wy też macie mniejsza cierpliwość będąc w ciąży ? Ja widzę jak czasami za najmniejszą pierdole potrafię się nieźle poirytować
życzę mojemu chłopakowi dużo cierpliwości 

ZielonaMamma
Fanka BB :)
Ja bym ciągle spała! Wczoraj wróciłam z pracy (o 16) i poszłam spać - spałam do rana! Dziś wstałam o 5, ogarnęłam i odwiozłam dzieciaki do przedszkola, wróciłam, umyłam się - i poszłam spać. Niedawno wstałam. Przynajmniej teraz mogę coś zjeść, bo po pierwszej pobudce tylko w drugą stronę 
Ja potrafię się zdenerwować z byle głupoty. Nie przejmuję się też za bardzo, co zdecydowanie odczuwałam w pracy. W domu mniej, bo mąż i dzieci są kochane - czasem sobie tak siedzę, patrzę na nich i mi się łzy w oczach zbierają, bo ich kocham

Ja potrafię się zdenerwować z byle głupoty. Nie przejmuję się też za bardzo, co zdecydowanie odczuwałam w pracy. W domu mniej, bo mąż i dzieci są kochane - czasem sobie tak siedzę, patrzę na nich i mi się łzy w oczach zbierają, bo ich kocham

Figazmakieem
Zaangażowana w BB
Też bym spala non stop. Spałam dość długo w nocy, wstałam po 8 i już marzy mi się drzemka. A ty córka w domu, bo ciagle chora i nic z tego, ale nie powiem tylko patrzę żeby się przespac chociaż chwilę.
hachette
Dzięki dziewczyny za dobre słowa, tak, wiem, że beta na tym etapie już zwalnia ale to też nie jest tak, że zrobiłam to badanie od czapy, zlecił mi je lekarz, sama bym już nie powtarzała. W każdym razie dziś od rana udało mi się umówić do lokalnego lekarza który robi usg, co prawda tylko przez brzuch więc ani nie widać było czy jest serduszko ani nic ale przynajmniej wiem, że pęcherzyk jest w macicy, jest widoczny pęcherzyk żółtkowy, wielkość odpowiada terminowi z om więc dobre wieści! Spróbuję na sobotę umówić się gdzieś gdzie zrobią usg transwaginalne i zobaczymy czy jest serduszko 
Co do senności to ja jestem strasznie senna cały dzień, nie mogę sobie pozwolić na jakiś odpoczynek w ciągu dnia jedynie kładę się na ok godzinę drzemki z synem przed południem. Niestety on w nocy nadal budzi nam się kilka razy na mleko więc noce też nie są wymarzone no ale przeżyje się
wszystko się przeżyje.
Miłego dnia dla Was

Co do senności to ja jestem strasznie senna cały dzień, nie mogę sobie pozwolić na jakiś odpoczynek w ciągu dnia jedynie kładę się na ok godzinę drzemki z synem przed południem. Niestety on w nocy nadal budzi nam się kilka razy na mleko więc noce też nie są wymarzone no ale przeżyje się
Miłego dnia dla Was

MamaKonwalia
Początkująca w BB
Ja pół dnia mam super, a druga połowa zaczynają się mdłości, zmęczenie i najchętniej to bym leżała
ale nie jest źle, na szczęście 
KoszałekOpałek
Zaangażowana w BB
U mnie z cierpliwością na bakier :/ strasznie denerwuje się szybko i denerwuje mnie wszystkoSamopoczucie dobre, żadnych nudności, bóli tylko zmęczenie. Spalam prawie 8h i mogłabym znowu się położyćdziewczyny a powiedzcie czy Wy też macie mniejsza cierpliwość będąc w ciąży ? Ja widzę jak czasami za najmniejszą pierdole potrafię się nieźle poirytować
życzę mojemu chłopakowi dużo cierpliwości
![]()
Dodulina20
A po co na tym etapie lekarz zlecił powtórkę bety? To twój ginekolog zlecił? Czemu nie możesz iść do niego na usg?Dzięki dziewczyny za dobre słowa, tak, wiem, że beta na tym etapie już zwalnia ale to też nie jest tak, że zrobiłam to badanie od czapy, zlecił mi je lekarz, sama bym już nie powtarzała. W każdym razie dziś od rana udało mi się umówić do lokalnego lekarza który robi usg, co prawda tylko przez brzuch więc ani nie widać było czy jest serduszko ani nic ale przynajmniej wiem, że pęcherzyk jest w macicy, jest widoczny pęcherzyk żółtkowy, wielkość odpowiada terminowi z om więc dobre wieści! Spróbuję na sobotę umówić się gdzieś gdzie zrobią usg transwaginalne i zobaczymy czy jest serduszko
Co do senności to ja jestem strasznie senna cały dzień, nie mogę sobie pozwolić na jakiś odpoczynek w ciągu dnia jedynie kładę się na ok godzinę drzemki z synem przed południem. Niestety on w nocy nadal budzi nam się kilka razy na mleko więc noce też nie są wymarzone no ale przeżyje sięwszystko się przeżyje.
Miłego dnia dla Was![]()
Dobrze że na USG wszystko dobrze, jak dasz radę to umów się na "dowcipne" USG, na pewno zobaczysz serduszko

Dodulina20
Mam w wiadomościach łącznie ze mną 19 dziewczyn, myślicie że serio jest nas tak mało? Oczywiście te dziewczyny co mi napisały to te aktywniejsze, ale trudno mi uwierzyć że jest nas tak mało 
Wybaczcie że tak męczę, ale chciałabym już założyć tą grupę prywatną i żeby już było z głowy
Wybaczcie że tak męczę, ale chciałabym już założyć tą grupę prywatną i żeby już było z głowy
reklama
martyna.27
Aktywna w BB
Cześć u mnie dzisiaj może być czasem mam odruch wymiotny ale nie jest źle
ładna pogoda więc i humor lepszy. Spać to i mi się chce ale w dzień mam problem żeby usnąć. Ktoś ma w tym tyg wizytę?

Podziel się: