Dodulina20
Fanka BB :)
WitajHej, ja jestem tu nowa.Trafiłam tu z polecenia mamy, która 14 lat temu poznała tu swoje koleżanki, z którymi kontakt ma do dzisiaj. (żeby nie było między mną a bratem jest 17 lat różnicy
)
Dzisiaj mija równo 8 tydzień ciąży.Serduszko widzieliśmy i czekamy na kolejną wizytę. To nasze wyczekane dzieciątko, bo niestety zmagaliśmy się z niepłodnością przez kilka lat. Od ponad tygodnia zmagam się z mdłościami i strasznym samopoczuciem. Nie chcę narzekać, bo długo czekałam na to, aby być mamą, ale nie mam już czasem siły być silna i płaczę po kątach.
Myślałam, że będę się czuła wspaniale i cieszyła się, tymczasem walczę o przetrwanie i zazdroszczę wszystkim koleżankom, które mówiły mi, że czuły się fantastycznie. Do tego dochodzi jeszcze stres związany z rodzinnymi sprawami i przerasta mnie to. Mam duże wsparcie rodziny i męża, ale przez to samopoczucie jestem czasem strasznie wredna i potem mi przykro.
No dobra koniec smęcenia.
Już od jakiegoś czasu czytam co tu się dzieje i trzymam za wszystkie kciuki.
![]()
Dobrze trafiłaś, tutaj możesz narzekać ile chcesz, każda z nas Cię zrozumie i absolutnie nie potępi

Powiedz jeszcze na kiedy masz termin to dopiszemy Cię na początek listy