reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
No ja jestem trochę po przejścia i dlatego tak mnie wszystko stresuje 🙆‍♀️ I tak cud że przy moim niskim AMH 0.09 zaszlam naturalnie w ciążę
Mi w jednym badaniu AMH wyszło 0,5 a jakiś czas później 0,75. Podobno nie powinno wzrosnąć a jednak. Mimo wszystko w wieku 29 lat to niski wynik. A Ty ile masz lat?

Mi w jednym badaniu AMH wyszło 0,5 a jakiś czas później 0,75. Podobno nie powinno wzrosnąć a jednak. Mimo wszystko w wieku 29 lat to niski wynik. A Ty ile masz lat?
27, ja robiłam już badanie w 2016r., i już wtedy wyszło takie niskie. W zeszłym roku wyszło 0.3 ale po pół roku powtarzałam i było 0.09, lekarz mówi że to mógł być błąd

O 22:30 wyników się nie spodziewałam, a jednak!
Beta 51, także chyba spoko na 4tc, zrobię w środę przyrost i wypada się zastanowić jak to powiedzieć mężowi 🫣
Ale super :) ja nie wytrzymałam musiłam mężowi powiedzieć odrazu wiem jak na to czekał 🥹, akurat go w domu nie było mam ubranko zachowane po przedniej córce to wzięłam to ubranko położyłam na nim buciki różowe i niebieskie i pozytywne testy :) wysłałam mu zdjęcie ten oddzwonił i był pewny że go wkręcam 🤣

Ale super :) ja nie wytrzymałam musiłam mężowi powiedzieć odrazu wiem jak na to czekał 🥹, akurat go w domu nie było mam ubranko zachowane po przedniej córce to wzięłam to ubranko położyłam na nim buciki różowe i niebieskie i pozytywne testy :) wysłałam mu zdjęcie ten oddzwonił i był pewny że go wkręcam 🤣
Ja włożyłam do pudełka maleńkie buciki i pozytywny test. Chłop oszalał 🥹 ❤️

reklama
Do góry