reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

A jak o siebie dbacie? Coś nagle zmieniłyście? Podobno wdychanie środków do sprzątania też może negatywnie wpłynąć, łazienkę będzie chyba sprzątał teraz mąż zwłaszcza, że nie ma w niej okna i nie ma jak przewietrzyć😅
przed chwilą sprzątałam. Jakbym mężowi zleciła sprzątanie to skończyłoby się awanturą że wszystko nie tak i koniec końców musiałabym poprawiać 😂
A nagle to papierosy rzuciłam

reklama
A jak o siebie dbacie? Coś nagle zmieniłyście? Podobno wdychanie środków do sprzątania też może negatywnie wpłynąć, łazienkę będzie chyba sprzątał teraz mąż zwłaszcza, że nie ma w niej okna i nie ma jak przewietrzyć😅
Ja to mam mało czasu dla siebie, ale staram się więcej wypoczywac, chodzić wczesniej spać, zwracam uwagę bardziej na to co jem I chyba tyle 😊

przed chwilą sprzątałam. Jakbym mężowi zleciła sprzątanie to skończyłoby się awanturą że wszystko nie tak i koniec końców musiałabym poprawiać 😂
A nagle to papierosy rzuciłam
Mój już wczoraj powiedział, że posprząta 😅 Brzmiało jakby sam miał to robić😅

Ja sobie popalałam w tym miesiącu bo i tak miało nie być owulacji a tu proszę. Przestałam dopiero po zobaczeniu dwóch kresek i mam wyrzuty sumienia.

Mój już wczoraj powiedział, że posprząta 😅 Brzmiało jakby sam miał to robić😅

Ja sobie popalałam w tym miesiącu bo i tak miało nie być owulacji a tu proszę. Przestałam dopiero po zobaczeniu dwóch kresek i mam wyrzuty sumienia.
No właśnie mój cykl to też był jakiś kosmos. Ja ostatniego papierosa zapaliłam we wtorek po pracy a jak wróciłam do domu to zrobiłam test i wyszła blada kreska 🙈, od razu fajki do kosza poszły. I też mam wyrzuty sumienia, ale z drugiej strony ile jest kobiet które z premedytacją palą przez całą ciążę..?
Zdrowo się odżywiam, chodzę wcześniej spać, zażywam leki i suplementy, że względu na grudniowe poronienie jestem cały czas w kontakcie z ginekologiem i endokrynologiem. Robię co mogę.

O jak fajnie, coraz więcej nas, wątek się rozkręca.
Mnie boli podbrzusze, piersi. Mam wilczy głód, co 2 h muszę coś zjeść. Najgorzej w nocy.
Dbam o siebie, jestem już na zwolnieniu, chodzę na spacery, jem suplementy i na razie tyle.
18 marca mam kolejną wizytę i chyba już powinno być coś więcej widać i tym się stresuje. Czy będzie serduszko…

Polecacie jakieś ciążowe aplikacje pokazujące, który to tydzień, jakiej wielkości jest dziecko itd?

O jak fajnie, coraz więcej nas, wątek się rozkręca.
Mnie boli podbrzusze, piersi. Mam wilczy głód, co 2 h muszę coś zjeść. Najgorzej w nocy.
Dbam o siebie, jestem już na zwolnieniu, chodzę na spacery, jem suplementy i na razie tyle.
18 marca mam kolejną wizytę i chyba już powinno być coś więcej widać i tym się stresuje. Czy będzie serduszko…
Z tym głodem mam podobnie, a znowu czasem jak zjem, to mnie lekko mdli, na głodniaka też lekko mdli 😏 bądź tu mądra 🫣

reklama
O jejku! Ja też ciągle jestem głodna, ale mdłości nie mam
Ja nie mam mocnych, takie lekkie uczucie jak jestem głodna i właśnie jak się najem 🫣
Modlę się aby nie dopadło mnie to co ostatnio, byłam tak słaba, że nie umiałam ręką ruszyć, gula w żołądku, kosmos 😏

Do góry