Ja się umówiłam na usg 12+1 a na krew mam tydzień wcześniej. Też się wlaśnie zastanawiam, ale chyba jest okJutro planuje zrobić te pierwsze badania. Morfologia, mocz itp.
Kolejna wizyta dopiero 2 kwietnia. W 9 tyg.
I pewnie będę umawiałam się na prenatalne. Chciałam powiedzieć rodzinie w Wielkanoc o bejbiku już po prenatalnych. Ale nie wiem czy się uda, bo w Wielki Piątek będzie dopiero 11+3. Myślicie, że to za wcześnie na prenatalne?
reklama
PaniR
Fanka BB :)
O ja też dziś byłam na pierwszym badaniu krwi!Kto dziś ma betę, wizytę lub inne badania?
Ja zaraz jadę na pierwsze badania krwi zlecone przez lekarza![]()

DomkaAtomka
Zaangażowana w BB
Ja dopiero w piątek mam wizytę na której wszystko się okaże 

ZielonaMamma
Ja mam tak co drugi dzień mniej więcej. Dzisiaj jest gorszy dzieńNie mam w ogóle apetytu wczoraj zjadłam sałatkę i 3 pierogi za cały dzień![]()

ja mam wizytę 29.04ja mam dopiero 14.04, najgorsze jest czekanie![]()

ZielonaMamma
Przez te mdłości poszłaś na chorobowe, czy pracujesz mimo złego samopoczucia?Miałam te same rozterki. Chciałam w pracy powiedzieć dopiero wtedy, gdy ta ciąża będzie "pewniejsza", ale los zdecydował za mnie. Miałam takie mdłości, że postanowiłam się wygadać wcześniej. Liczę na to, że wszystko będzie okej i nie będę się musiała tłumaczyć.
KoszałekOpałek
Aktywna w BB
Dzisiaj zjadłam jajka na śniadanie ale średnio leżą na żołądkuJa mam tak co drugi dzień mniej więcej. Dzisiaj jest gorszy dzień
ja mam wizytę 29.04![]()
Witam wszystkie mamy. Wróciłam na forum babyboom po 14 latach. Akurat dziś moja starsza córka obchodzi 14 urodziny. O 2 ciąży dowiedziałam się z testu 18 marca. Pierwsza wizyta u lekarza umówiona jest na czwartek. Z wyliczeń termin porodu wypada mi na 21.11.2025r. W lipcu kończę 40 lat więc melduje się u was z ciąża geriatryczną
są też tu inne mamy w podobnym wieku?
KoszałekOpałek
Aktywna w BB
Ogólnie od jakiegoś czasu czuję się słabo, nie wiem czy tak wpływa na mnie ciąża czy co, nie mam siły na nic z łóżka nie chce mi się wstać. Dodatkowo jestem mega rozdrażniona wszystko mnie doprowadza do szewskiej pasji 
Dwarazymama
Początkująca w BB
no to współczuję czekania! Będę czekać na wieściJa mam tak co drugi dzień mniej więcej. Dzisiaj jest gorszy dzień
ja mam wizytę 29.04![]()

reklama
Dodulina20
Ja kolejną wizytę mam wyznaczoną na 25.04 (właśnie teraz, pisząc tą datę zorientowałam się, że akurat wtedy obchodzimy 5tą rocznicę ślubu
), ale na za jakieś 2 tygodnie umówię się do drugiego lekarza na NFZ, a jakoś w pierwszym tygodniu maja mam się umówić na prenatalne. Także u mnie combo
Facet na NFZ robił mi USG co wizytę poprzednio, także liczę na to że tym razem też tak będzie i będę podglądać malucha średnio co 2 tygodnie

Facet na NFZ robił mi USG co wizytę poprzednio, także liczę na to że tym razem też tak będzie i będę podglądać malucha średnio co 2 tygodnie

Podziel się: