reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Macie zachcianki?
Ja musze przyznać że mam ciągle ochotę na coś z serem, pizza, tosty mega serowe, fryty z serem 🤣 staram się jesc zdrowo ale co parę dni muszę zjeść coś takiego bo mnie aż skręca 🤪
Ja mam... Normalnie nie lubiłam mięsa. Nie jadłam go z 15 lat, później zaczęłam sporadycznie, w ciąży, choć też niechętnie. A teraz jadłabym samo mięso. Kanapki z szynką, na obiad kotlety, a na przekąski kabanosy. I jabłka między tymi posiłkami 😅

Ja mam... Normalnie nie lubiłam mięsa. Nie jadłam go z 15 lat, później zaczęłam sporadycznie, w ciąży, choć też niechętnie. A teraz jadłabym samo mięso. Kanapki z szynką, na obiad kotlety, a na przekąski kabanosy. I jabłka między tymi posiłkami 😅
O właśnie, jabłka. Normalnie ich nie jem, a teraz codziennie 😁

Jutro planuje zrobić te pierwsze badania. Morfologia, mocz itp.
Kolejna wizyta dopiero 2 kwietnia. W 9 tyg.
I pewnie będę umawiałam się na prenatalne. Chciałam powiedzieć rodzinie w Wielkanoc o bejbiku już po prenatalnych. Ale nie wiem czy się uda, bo w Wielki Piątek będzie dopiero 11+3. Myślicie, że to za wcześnie na prenatalne?

Ja z poprzedniej ciąży mamy zamkniętą grupę na mess, już 5 lat się udzielamy, trochę dziewczyn z różnych przyczyn odeszło, ale fajnie mieć taką grupę, tym bardziej, że nasze dzieci są w tym samym wieku.

reklama
Do góry