ankusch
Fanka BB :)
onanana jestem zdziwiona że Majeczka nic nie przybrała przez tyle tyg może wcześniejszym razem źle waga była starowana albo źle wpisała Jeśli rzeczywiście to jak dziewczyny pisały dawaj zupki,deserki i kaszki mleczno-ryżowe tam jest mm modefikowane więc myślę nie ma sensu dawać samego mm.Mam tu taką tabelkę i patrzę że dzieciaczki do 4 miesiąca przebieraja ok 700g w 5miesiącu podwajają wagę urodzeniową w 6, 500g a potem już po 300g.Zresztą nasze dzieciaczki teraz dużo się ruszają może on spala szybko jedzonko no nie wiem sama...my pod koniec maja idziemy na szczepienie i zobaczymy ile moja bo 2 tyg temu miała 7520g a teraz po troszku wprowadzam coś nowego ale ona średnio mi je Oby wyniki były dobre i wyjaśniły sytuację ;-)
oj i dla mnie cyckowanie wygodne i przyjemne :-) I strasznie chciałam karmić cycem aby mieć ten bliski kontakt z dzieckiem a cyckujemy się co 2-3h ostatnio wszystko ją interesuje i guzik je ...aaaa jak była malutka daliśmy jej 2 razy pod rząd mm bo miała te kolki i myślałam że to przez moje mleko jejku ja jej dawałam butle i płakałam że mam tyle mleka a ona je mm strasznie to przeżyłam
oj i dla mnie cyckowanie wygodne i przyjemne :-) I strasznie chciałam karmić cycem aby mieć ten bliski kontakt z dzieckiem a cyckujemy się co 2-3h ostatnio wszystko ją interesuje i guzik je ...aaaa jak była malutka daliśmy jej 2 razy pod rząd mm bo miała te kolki i myślałam że to przez moje mleko jejku ja jej dawałam butle i płakałam że mam tyle mleka a ona je mm strasznie to przeżyłam
Ostatnia edycja: