reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

Wtamy!!Bylismy dzis na kontroli młody wazy 9,5kg i mierzy 75cm i wszystko w porzadku narescie siedzi i zaczyna sam siadac nareszcie:-D

reklama
agalodz pogratuluj Wojtusiowi:-) , Gola84 Polci, bo wczoraj mieli swoje miesięcznice, a ciocia martus.ja dopiero teraz zauważyła:happy:. Poza tym super, że się dzieciaczki dobrze rozwijają.
Z Ewą chodzę na rehabilitacje z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego, przykurczu mięśnia szyjki i asymetrii boczku. Chodzimy od jej 4 miesiąca życia i na szczęście poprawa jest znacząca, bo różnicy między boczkami już tak nie widać i mięśnie szyjki też już ma luźne, teraz walczymy z napięciem, ale damy radę;-).

My już po szczepieniu na pneumo, Liwia zapłakała przy samym wkłuciu ale szybko się uspokoiła :tak:waży 10,20kg, morfologia wzorowa, :tak:

mirelko - ale już kawał kobity z Liwci, slicznie WAm przybiera i rośnie! A najważniejsze, że zdrowa jak ryba!:)

Igor też był dziś na kontroli, wszystko ok. książkowo, waży 8,730 i jest zdrów jak ryba. uff...

reklama
Byliśmy wczoraj na kontroli u pediatry Martynka waży 8760g i 74cm pani pochwaliła że ładnie przybiera 2,5m-c temu ważyła 8kg a teraz dzieciaczki przybierają ok 300g na m-c ..wszystko oki.Dostaliśmy skierowanie(pierwszy raz) na morfologie bo zapytałam o młodej sińce pod oczami bo każdy pyta czemu takie ma :sorry2:Powiedziała że być może taka jej uroda..bo ja niby też mam:-D O cycuchy też pytałam pani wymacała i powiedziała że są równe że dzieciaczki bardziej z tłuszczykiem takie mają..mam się nie martwić:-)

Do góry