olka11135
Fanka BB :)
No właśnie do mojego lekarza nie ma już terminu. Znalazłam coś na jutro rano w Luxmed, ale w kategorii „ginekolog - prowadzenie ciąży” a nie zwykły ginekolog więc nie wiem czy mnie babka nie ochrzani…
powiem ci nie mam pojęcia jak to wygląda , ja kiedyś patrzyłam na to w Medicover ,to tam się nie umawiasz do gina tylko do położnej najpierw i dopiero ona chyba kieruje do gina jak tam jestem . Powiem ci może być tak że cię opierniczy
W lux med jest inaczej tzn. oddzielnie są terminy na prowadzenie ciąży, a oddzielnie na zwykłego ginekologa.
Chodzi o to, że nie każdy ginekolog prowadzi ciąże oraz o to, że tych terminów na prowadzenie ciąży jest jakby więcej żeby nie było patologicznych sytuacji, że ciężarna nie może odbyć wizyty u swojego prowadzącego ciąże w terminie (mniej więcej chodzi się co 3-4 tygodnie) bo są terminy pozajmowane przez "zwykłe" pacjentki.
Nie wiem jak w tę stronę - ale ja o tym też na początku nie wiedziałam - w sensie nie zauważyłam w apce tego prowadzenia ciąży i poszłam do zwykłego i była straszna drama o to. Przyjął mnie, dał skierowania na pierwsze badania, ale kręcili nosem strasznie. Więc pewnie przyjmą, ale swoje pogadają.