reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

czasami, ale prawidłowe skrzepy mają 2-2,5cm. Jeśli są większe to jest dominacja estrogenu( bardziej bolesne miesiączki ) i no najlepiej to sprawdzić badając estradiol i progesteron 7dpo.
Wydaje mi się, że w celu sprawdzenia najlepiej je badać na początku cyklu. U mnie bardzo skąpa miesiączka (de facto 2 dniowa) wystąpiła przy wysokim estradiolu sprawdzonym w 2dc

reklama

Załączniki

• IMG-20241108-WA0007.jpeg
    IMG-20241108-WA0007.jpeg
    400,6 KB · Wyświetleń: 157
reklama
No, ale z tego co mi wiadomo to ty też chyba nie zapoznałaś się z regulaminem, bo też nie jesteś zapisana nigdzie. A komentujesz każdy post, który Ci przypasuje. Regulamin to regulamin. Zachęcam powrót na pierwszą stronę. A wtedy ewentualnie się udzielać.

O rany, rany zapomniałam w tym miesiącu - takie niedopatrzenie po 3 latach xD
Już się poprawiam @morticia_adams poproszę na ławeczkę :) bo owulacji nadal brak

Edit. W ogóle to niesamowicie zabawne, że zachęcasz mnie do czytania pierwszej strony, gdzie jestem jedną z osób, która te prawie 4 lata temu ją tworzyła :D i to "jej" zasady

Do góry