reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Jutro mam podgląd czy była owulacja czy jak .

Dziewczyny jak będę stymulowana latrezolem ,to jest sens robić testy owulacyjne?
Bo podgląd w 14 dniu cyklu
Jeśli będziesz stymulowana to powinnaś mieć chyba też monitoring, więc dla mnie robienie testów owulacyjnych mija się z celem. Monitoring to pewny dowód 🙂 No chyba, że masz kaprys robienia testów- wiem, że są tu fanki 😁

reklama
Miałam dzisiaj rozkmine odnośnie fazy lutealnej - wiem, że generalnie jest stała. Wiem, że stres, choroba, wyjazdy itp mogą rozregulować cały cykl. A jak to działa w sytuacji, w której mamy potwierdzona owulację i choroba/stres będą już wlasnie w fazie lutealnej? Wciąż może się ona wydłużyć, czy raczej opóźnienia w takich sytuacjach są spowodowane przesunięciem/brakiem owulacji i dlatego cykle bywają dłuższe?

Chcę spróbować z testami owulacyjnymi w tym cyklu. Kiedy najlepiej robić testy ? Czytałam że po południu i o tej samej porze. Robię w tym tygodniu na popołudnie, a w przyszłym na rano i nie wiem jak to zrobić. Czy może się różnić np 2 h czy to nie ma znaczenia

reklama
Do góry