Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DajeszDobra laski, kupiła 2 testy strumieniowe pinki o czułości 10 na jutro Ale tak mnie korci zrobić dzisiaj, że szok haha
Też dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałekDobra laski, kupiła 2 testy strumieniowe pinki o czułości 10 na jutro Ale tak mnie korci zrobić dzisiaj, że szok haha
Pokaż go!Też dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałek
Pokaż jak co jutro razem będziemy testowaćTeż dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałek
Kurde, teraz to już się wysikałam dobra wytrzymam i zrobię rano ! Po nocy będzie większe stężenie hcg w moczu w razie co, a jak zrobię dziś i będzie jedna kreska to będę miała zdupcony weekendDajesz
Mam kiepski telefon bo na telefonie nie widaćPokaż go!
A Ty okres jutro powinnas dostać tak ?Też dzisiaj zrobiłam pinka i widzę że jest jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Więc jutro drugi test i mam trzeci na poniedziałek
W następną sobotę jakoś, dziś 28dc u mnie a cykle mam różne bo jeszcze karmięA Ty okres jutro powinnas dostać tak ?
Eee to test miał prawo wyjść negatywny ja jutro mam planowany okres. W pierwszej ciąży to robiłam test tydzień po terminie miesiączki i kreska miałam bladą.W następną sobotę jakoś, dziś 28dc u mnie a cykle mam różne bo jeszcze karmię