Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma zdjDziewczyny wrzucam aktualizacje. Mam wyniki beta i progesteronu. W piątek powtórka. Jak uważacie czy wszystko ok?
Który tydzień?Dziewczyny wrzucam aktualizacje. Mam wyniki beta i progesteronu. W piątek powtórka. Jak uważacie czy wszystko ok?
4 tydzień, jestem prawidłowo 2 dni przed terminem okresu.Który tydzień?
ciąża jest ale na tym etapie nikt nie powie czy wszystko ok. Zbadaj przyrost
Na dzień dzisiejszy nie mam nic zdiagnozowane. Staram się o ciążę kilka miesięcy i zrobiłam polecane przez Was badania aby dowiedzieć się co się u mnie dzieje..dlatego proszę Was o rozszyfrowanie tych wyników, z których większość mieści się w normach laboratoryjnych, ale zdążyłam się od Was nauczyć że to o niczym jeszcze nie świadczy.@OlaJL masz zdiagnozowany pcos?
Musisz zbadać przyrost, tylko nie wiem czy progesteron nie jest ciut niski przy takiej becie, ale się nie znam, może niech doświadczone się wypowiedzą4 tydzień, jestem prawidłowo 2 dni przed terminem okresu.
Dokładnie. ja biorę Wit D 8000, koenzym Q10 dużą dawkę,wit C 1000 i jakiś DHEA już od dobrych 2 lat z przerwami oczywiście i badaniami raz na jakiś czas i mi spadło o 0,1 od listopada 2021 do września 2022 te same labolatorium. Nie wiem czy bez tego by spadało szybciej ale się nie chce przekonać.Da się. Rozpoczęłam specjalizację w tej dziedzinie, bo mam niskie 0,75, tyle, ze ja mam 39 lat i 2 dzieci na koncie więc mam do tego luz jakby, że jak nie pyknie to tragedii nie będzie
Z forów invitro polecają lekarze z kliknik dziewczynom DHEA micronized musi mieć napis "micronized".
Zamawiają z USA do PL stąd np.: Link do: DaVinci Laboratories of Vermont, Micronized DHEA, 25 mg , 90 Capsules
Do tego bardzo dużo Q10, wit. D i wit. C. Ten DHEA czyli hormon młodości w dawce 75 mg na dobę.
Po 3 miesiącach potrafią mieć 0,2-0,5 więcej na AMH, bo to poprawia nie tyle ilość, bo tu już nic nie poprawisz, ale lepsza jakość tych, które zostały. A nie trzeba mieć tysiąc, tylko jedno dobre żeby zajść...