reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

ja też popieram. Byłam życiową pipą, telefon dalej mnie przyprawia o palpitacje serca, ale od kiedy nauczyłam się stawiać w sprawach ważnych, żyje mi się lepiej. Teraz awanti zawsze na propsie, mogłabym pić wino z czaszek moich wrogów.

Ten pierwszy raz jest najtrudniejszy, później idzie już z górki. To zbyt ważna sprawa, żebyś dala się spławić. Trzymam kciuki za Twoją przemianę w czołg, rozjedz ich!
Podobasz mie sie

reklama
może wzrosnąć, może :D nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale są dziewczyny, którepodniosły wynik AMH
Kiedyś od lekarza usłyszałam, że nie da się podnieść wyniku ale podobno jak badanie wykonuje się w cyklu bezowulacyjnym wynik może wyjść zaniżony i warto powtórzyć badanie w cyklu owulacyjnym.

Nie wiem ile w tym prawdy. U mnie faktycznie wynik w cyklu nieowulacyjnym i owulacyjnym był inny - w owulacyjnym był nieco wyższy (nie była to spektakularna różnica ale jednak).

A może warto zadzwonić do szpitala i się doradzić co zrobić jeśli @ nadal nie ma? I co z takimi wynikami? Myśle, ze u źródła najlepiej Ci odpowiedzą i Cię troszkę uspokoją. Trzymam kciuki żeby było ok 💕
Mam zamiar zadzownić jutro jeśli nie dostanę. Ostatecznie jak jutro przyjdzie to histero przypadnie na 6dc, więc da radę...

reklama
Do góry