Piękniedziewczyny... 22 mm ❤ słusznie mnie napierdzielał, bo rósł... @Zazuu miałaś rację, że może nagle odbić
To rób zastrzyk i do dzieła!
Trzymam kciuki️️️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękniedziewczyny... 22 mm ❤ słusznie mnie napierdzielał, bo rósł... @Zazuu miałaś rację, że może nagle odbić
Aromek
O widzę że nie tylko ja się staram o drugieJa o 2, mam 18 miesięcznego syna. Ale i 2 poronienia po drodze (w tym ciążę pozamaciczna).
Dlatego my się zaczynamy zaraz starać... bo wiemy że może trochę potrwać jak z pierwsza ciąża..plus poronienie teraz w sierpniu
trzoning stosuj od zaraz!dziewczyny... 22 mm ❤ słusznie mnie napierdzielał, bo rósł... @Zazuu miałaś rację, że może nagle odbić
Wynik informuje, że owulacji nie było, nawet się na nią nie zanosiło z tego co widać.Zaraz Was nadrobię, ale mam wynik progesteronu nie wiem co myśleć o tym . Zobacz załącznik 1460176
tak jak mówi @Hope99 nie było owulacji. Może to jednorazowa akcja bez owulki a może trzeba wspomoc owulację. Robiłaś wyniki podstawowych hormonów na początku cyklu?Zaraz Was nadrobię, ale mam wynik progesteronu nie wiem co myśleć o tym . Zobacz załącznik 1460176
Umówiłam się na wizytę w poniedziałek zobaczymyMożesz się umówić na monitoring jeśli za kilka dni będzie @. Pamiętam mój szok gdy przy super śluzie oba jajniki wyglądały na USG jak dwa kamienie bez żadnego pęcherzyka. Warto sprawdzić
Okej, bo ta menopauza i ten poziom jakoś mnie przeraził, bo nie wiem jak to interpretować . U mnie 21dc czyli mam potwierdzenie, że nie było na 100% owu.Wynik informuje, że owulacji nie było, nawet się na nią nie zanosiło z tego co widać.