Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A siadam ! biorę ovi, bo znowu będę miała torbiel. Endo 14 mmNoooo to zaraz peka!!! Siadaj na kon. Jakie endo? Ovi bierzesz?
troszkę mi tylko opoznil owulkeMoże jednak ten inozytol nie jest taki zły
Bonzur
dziewczyny... 22 mm ❤ słusznie mnie napierdzielał, bo rósł... @Zazuu miałaś rację, że może nagle odbić
Ale jakie piękne jajko urosłotroszkę mi tylko opoznil owulke
Ale tlustosz! Trzymam kciuki bardzo mocno!A siadam ! biorę ovi, bo znowu będę miała torbiel. Endo 14 mm
O tak, praktycznie tak samo ! Muszę znowu się przepisać z testowaniemAle tlustosz! Trzymam kciuki bardzo mocno!
I owulke mamy prawie w tym samym momencie
Ale jestem w szoku, że od poniedziałku z 14mm podskoczyl do 22 ! gin mówił, żebym przyszła w poniedziałek, ale tak mnie dzisiaj jajnik bolal, ze poszłam dzisiaj i całe szczęście, bo w poniedzialek to już bym torbiel miałaNie skromnie powiem... Zawsze mam rację
Proszę się nadziewać na penis bo czuje, że to jest TEN moment. Akurat kapacytacja 6 godzin i BOOOM
Ale jestem w szoku, że od poniedziałku z 14mm podskoczyl do 22 ! gin mówił, żebym przyszła w poniedziałek, ale tak mnie dzisiaj jajnik bolal, ze poszłam dzisiaj i całe szczęście, bo w poniedzialek to już bym torbiel miała
AromekJaki masz przepis na wyhodowanie takiego jaja?