reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja to wam powiem, ze mam jeszcze takiego dola, bo byliśmy na chrzcinach z raczkiem w sobotę u siostry mojego starego. I oznajmiła nam tam wlasnie, ze znowu jest w ciąży.. to już 4 dziecko.. Dwójkę ma z poprzedniego związku. 3 z nich była planowana i dosłownie zachodziła w pierwszym lub drugim cyklu. Czyli ,,zaczynamy starania o dziecko” bach miesiąc później : słuchaj jestem w ciąży. Tak mnie to dobija..
życzę jej dobrze choć nie żyjemy od dawna w dobrych relacjach ( nie rozumiem, jej sposobu na życie, ale pomińmy ten fakt) ale tak mnie to w sobotę rozbiło, ze nie potrafiłam myśleć o niczym innym. Wiem, ze to było wałkowane tutaj nie raz ale powiem po raz kolejny bo muszę; ku**a dlaczego to takie niesprawiedliwe…
No takie osoby nawet nie zrozumieją starania 😪, rozumiem flustracje i masz prawo do tego, bo często się widzi, że mają dzieci Ci którzy nie chcą, a człowiek zrobiły wszystko i nic...

reklama
No takie osoby nawet nie zrozumieją starania 😪, rozumiem flustracje i masz prawo do tego, bo często się widzi, że mają dzieci Ci którzy nie chcą, a człowiek zrobiły wszystko i nic...
U mnie dalek droga do tego by powiedzieć, ze zrobiłam wszystko ( póki co moje podstawowe badania, 2 razy monitoring i suple pod kontrola ) no ale staram się, a raczej staramy i to, jest takie przykre, ze ludzie musza być tak podzieleni w tej kwestii :(

U mnie dalek droga do tego by powiedzieć, ze zrobiłam wszystko ( póki co moje podstawowe badania, 2 razy monitoring i suple pod kontrola ) no ale staram się, a raczej staramy i to, jest takie przykre, ze ludzie musza być tak podzieleni w tej kwestii :(
strasznie przykre jest to, że ludzie, którym wychodzi od razu nie muszą nawet wiedzieć, kiedy jest owulacja, co jest jest beta hcg, kontorla progesteronu i inne pierdoły. A my trzęsiemy się nad wszytskim jak galarety.... strasznie to niesprawiedliwe.

Tak, ale jesteś skłonna zrobić wiele w tym kierunku i robisz, a niektórzy nawet nie chcą, a dziecko się pojawia 😪.

strasznie przykre jest to, że ludzie, którym wychodzi od razu nie muszą nawet wiedzieć, kiedy jest owulacja, co jest jest beta hcg, kontorla progesteronu i inne pierdoły. A my trzęsiemy się nad wszytskim jak galarety.... strasznie to niesprawiedliwe.
Dokładnie! Potem dają złote rady, które nic nie są warte 😡.

reklama
Do góry