reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Przestan dziewczyno 😅
kurde, tak to wszystkie sikają w 7dpo, a od 3dpo zagryzają śledzia z dżemem lodami czekoladowymi, a jak wypada siknąć, to nieeeee ;>

Nie no, żartuję sobie tylko. Jak nie chcesz, to ja szanuję Twoją decyzję, nie chciałam, żebyś poczuła się przymuszana, czasami nie panuje nad nadmiernym entuzjazmem i skłonnością do żartów;)

reklama
Dziewczyny testy z dzisiaj rana 🥰 dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu 🤩 nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina 🥰
gratuluje piękne kreseczki 🥰

kurde, tak to wszystkie sikają w 7dpo, a od 3dpo zagryzają śledzia z dżemem lodami czekoladowymi, a jak wypada siknąć, to nieeeee ;>

Nie no, żartuję sobie tylko. Jak nie chcesz, to ja szanuję Twoją decyzję, nie chciałam, żebyś poczuła się przymuszana, czasami nie panuje nad nadmiernym entuzjazmem i skłonnością do żartów;)
Nie no spokojnie ja już stara weteranka można powiedzieć także wiem że to żarty i nie czuje się w ogóle urazona🤣
Tylko jak już sama wspomniałam jestem weteranka i wiem że to żadna ciaza a tylko zapewne jakieś hormonalne szaleństwo co do bólu piersi. Bo co racja 3dniowe okresy mialam ale to były okresy że świeża krwią i skrzepami a tutaj było tylko 3 dniowe brudzenie podpaski. Gdzie bym mogła 1 mieć na 3 dni ale z higniecznych powodów wymienialam bo w dupe parzylo🤣

Dziewczyny testy z dzisiaj rana 🥰 dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu 🤩 nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina 🥰
teraz zrobiłaś mi małą nadzieje ze może i mi coś wyjdzie jutro 😂 pomimo ze straciłam całkiem nadzieje to ta iskierka się pojawiła,jutro będzie 13dpo według flo 🥲

Nie no spokojnie ja już stara weteranka można powiedzieć także wiem że to żarty i nie czuje się w ogóle urazona🤣
Tylko jak już sama wspomniałam jestem weteranka i wiem że to żadna ciaza a tylko zapewne jakieś hormonalne szaleństwo co do bólu piersi. Bo co racja 3dniowe okresy mialam ale to były okresy że świeża krwią i skrzepami a tutaj było tylko 3 dniowe brudzenie podpaski. Gdzie bym mogła 1 mieć na 3 dni ale z higniecznych powodów wymienialam bo w dupe parzylo🤣
nie no dobra, jak to było plamienia to ja Cię bardzo prosze, jako Twoja Stara koleżanka i władca świata - zrób dla mnie jakiś test 😂

reklama
Ja też odświeżam stornę z wynikami, bo czekam na 3 badania już półtora tygodnia.. 😂 Mam nadzieję, ze nic nie zgubili...
Ja tez tak kiedyś odświeżałam aż w końcu musiałam do nich zadzwonić, okazało się, ze mogłam sobie tak do usranej śmierci czekać bo to są wyniki które musze odebrać w labo osobiście 😅 nikt mi o tym wcześniej nie powiedział 🤷🏻‍♀️

Do góry