reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Przestan dziewczyno 😅
kurde, tak to wszystkie sikają w 7dpo, a od 3dpo zagryzają śledzia z dżemem lodami czekoladowymi, a jak wypada siknąć, to nieeeee ;>

Nie no, żartuję sobie tylko. Jak nie chcesz, to ja szanuję Twoją decyzję, nie chciałam, żebyś poczuła się przymuszana, czasami nie panuje nad nadmiernym entuzjazmem i skłonnością do żartów;)

reklama
Dziewczyny testy z dzisiaj rana 🥰 dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu 🤩 nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina 🥰
gratuluje piękne kreseczki 🥰

kurde, tak to wszystkie sikają w 7dpo, a od 3dpo zagryzają śledzia z dżemem lodami czekoladowymi, a jak wypada siknąć, to nieeeee ;>

Nie no, żartuję sobie tylko. Jak nie chcesz, to ja szanuję Twoją decyzję, nie chciałam, żebyś poczuła się przymuszana, czasami nie panuje nad nadmiernym entuzjazmem i skłonnością do żartów;)
Nie no spokojnie ja już stara weteranka można powiedzieć także wiem że to żarty i nie czuje się w ogóle urazona🤣
Tylko jak już sama wspomniałam jestem weteranka i wiem że to żadna ciaza a tylko zapewne jakieś hormonalne szaleństwo co do bólu piersi. Bo co racja 3dniowe okresy mialam ale to były okresy że świeża krwią i skrzepami a tutaj było tylko 3 dniowe brudzenie podpaski. Gdzie bym mogła 1 mieć na 3 dni ale z higniecznych powodów wymienialam bo w dupe parzylo🤣

Dziewczyny testy z dzisiaj rana 🥰 dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu 🤩 nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina 🥰
teraz zrobiłaś mi małą nadzieje ze może i mi coś wyjdzie jutro 😂 pomimo ze straciłam całkiem nadzieje to ta iskierka się pojawiła,jutro będzie 13dpo według flo 🥲

Nie no spokojnie ja już stara weteranka można powiedzieć także wiem że to żarty i nie czuje się w ogóle urazona🤣
Tylko jak już sama wspomniałam jestem weteranka i wiem że to żadna ciaza a tylko zapewne jakieś hormonalne szaleństwo co do bólu piersi. Bo co racja 3dniowe okresy mialam ale to były okresy że świeża krwią i skrzepami a tutaj było tylko 3 dniowe brudzenie podpaski. Gdzie bym mogła 1 mieć na 3 dni ale z higniecznych powodów wymienialam bo w dupe parzylo🤣
nie no dobra, jak to było plamienia to ja Cię bardzo prosze, jako Twoja Stara koleżanka i władca świata - zrób dla mnie jakiś test 😂

reklama
Ja też odświeżam stornę z wynikami, bo czekam na 3 badania już półtora tygodnia.. 😂 Mam nadzieję, ze nic nie zgubili...
Ja tez tak kiedyś odświeżałam aż w końcu musiałam do nich zadzwonić, okazało się, ze mogłam sobie tak do usranej śmierci czekać bo to są wyniki które musze odebrać w labo osobiście 😅 nikt mi o tym wcześniej nie powiedział 🤷🏻‍♀️

Do góry