Owulacja
Fanka BB :)
Muszę wybadać jak i gdzie u mnie, bo nie mam pojęcia o tym jakiś lekarz daje skierowanie na to?No to koleżanko patatajaj się umówić, ja Ci proponuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę wybadać jak i gdzie u mnie, bo nie mam pojęcia o tym jakiś lekarz daje skierowanie na to?No to koleżanko patatajaj się umówić, ja Ci proponuję
Gin lub rodzinny.Muszę wypadać jak i gdzie u mnie, bo nie mam pojęcia o tym jakiś lekarz daje skierowanie na to?
katar wciąż, ale zdrowiejący już. Dzięki i zdrowia życzę.I jak dziś u Ciebie z chorobą ? Mnie trzyma dalej i się pogorszyło. Tzn. Dzisiaj znowu temperatura wróciła 37,8 I ogólnie osłabienie. Chociaz wczoraj juz nie było wyższej temperatury. Plus dalej trzyma straszny katar I kaszel
Mnie też nigdy nikt nie proponował ani nie pytał... na to czasem trudno się doczekać...Ja mam 33 lata i nikt nigdy ani mi nie proponował ani nie pytał czy robiłam - czy to USG piersi czy mammografię
Mnie też nigdy nikt nie proponował ani nie pytał... na to czasem trudno się doczekać...
To jest niesamowite. U mnie to jest w gabinecie zawsze, dzień dobry, proszę siadać:Ja mam 33 lata i nikt nigdy ani mi nie proponował ani nie pytał czy robiłam - czy to USG piersi czy mammografię
Prywatnie to bez żadnego skierowania. A na NFZ to właśnie ginekolog albo rodzinny :-).Muszę wybadać jak i gdzie u mnie, bo nie mam pojęcia o tym jakiś lekarz daje skierowanie na to?
Bardzo Ci dziękuję.Jak coś to pytaj, chętnie się podzielę doświadczeniem
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego ale tak btw to moja klinika (Gameta) wymagała ode mnie aktualnego USG piersi z opisem. Nawet przed IUI. Mimo że nie ma tego w ustawie. Więc już dwa razy grzecznie robiłam i wszystkim polecam, bo to nic strasznego a bardzo ważne badanie!
E tam, nie ma głupich pytańBardzo Ci dziękuję.
Póki co u nas początek poważniejszej diagnostyki, ale na pewno będę miała jeszcze mnóstwo pytań, jak to na osobę „raczkującą” w temacie przystało.
Nieraz będą naprawdę głupie, ale nigdy w takiej sytuacji nie byłam.
Kiedy ostatnia cytologia to jest zawsze, od 18nastki robię raz na rok. Kiedy ostatnia miesiączka też pyta. A o piersiach nigdy nic nikt.To jest niesamowite. U mnie to jest w gabinecie zawsze, dzień dobry, proszę siadać:
Kiedy ostatnia cytologia?
Kiedy ostatnie usg piersi?
Kiedy ostatnia miesiączka?
I dopiero rozmawiamy o czymkolwiek, jak złapie mnie, ze 11 miesięcy temu, to już mam skierowanie. On nawet mi nie proponuje tylko wbija skierowanie na usg. A cytologię to pierwszy biegnie pobrać i to teraz już promuje płynna LBC i to po prostu ginekolog z medicover.
O ostatnią @ to na pewno ;-)To jest niesamowite. U mnie to jest w gabinecie zawsze, dzień dobry, proszę siadać:
Kiedy ostatnia cytologia?
Kiedy ostatnie usg piersi?
Kiedy ostatnia miesiączka?
I dopiero rozmawiamy o czymkolwiek, jak złapie mnie, ze 11 miesięcy temu, to już mam skierowanie. On nawet mi nie proponuje tylko wbija skierowanie na usg. A cytologię to pierwszy biegnie pobrać i to teraz już promuje płynna LBC i to po prostu ginekolog z medicover.