reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Jak to bipolarna 😱?
chodzę, śpiewam, tańczę, stary wrócił wczoraj do domu lekko na rauszu, ale bez przesady a ja mu zrobiłam taką awanturę, że świat nie wierzy łzom, aż gardło zdarłam, po czym poszłam go przeprosić i nie mogłam oddechu złapać tak zaczęłam ryczeć. nie umiem tego opanować, to nie jestem ja.

Jak wysrany ryż 😉
A to jakie leki tak Cię orają? 🥺
nie wiem, biorę equoral i encorton jednocześnie po raz pierwszy, nie mam pojęcia co tak działa ale jestem w szoku.

reklama
Ale mnie sex trzonoroom zmordował 😑🤮🤢 nie no żartuję SEX wspaniale jak zawsze 😍🥰😍... ale chyba za długo czekałam z jedzeniem, bo jak juz usiadłam konsumować, to momentalnie ból glowy i poleciałam do wc wymiotować... może jakaś wirusówka mnie dopadła, bo sąsiedzi obok przechodzili na dniach albo za długa przerwa miedzy śniadaniem a obiadem... dobrze, że seksy były już, bo leżę i kwicze, a obiad dalej patrzy na mnie😳

chodzę, śpiewam, tańczę, stary wrócił wczoraj do domu lekko na rauszu, ale bez przesady a ja mu zrobiłam taką awanturę, że świat nie wierzy łzom, aż gardło zdarłam, po czym poszłam go przeprosić i nie mogłam oddechu złapać tak zaczęłam ryczeć. nie umiem tego opanować, to nie jestem ja.

nie wiem, biorę equoral i encorton jednocześnie po raz pierwszy, nie mam pojęcia co tak działa ale jestem w szoku.

Brałam tylko mikro dawki encortonu ale nie byłam bardziej jebnieta niz zawsze 😅

Miałam nie robić testów owulacyjnych, ale zostały mi dwa ostatnie z DL i jakoś w 15 dc bardzo mnie świerzbiło.
Chyba miałam nosa 😉.

W poniedziałek wizyta u gina, ale trudno…Cytologii na pewno robić nie będę. Dwa razy już miałam robioną w tym roku.
Są rzeczy ważne i ważniejsze.

Załączniki

• C162489D-B5B3-4502-8504-AA58382FDE4E.jpeg
    C162489D-B5B3-4502-8504-AA58382FDE4E.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 58
My mamy trzonoroom codziennie.
Że tak się wyrażę- i tak chooy z tego będzie 😂.
Takie mam do tego odczucia, ale iskierka nadziei jest🤞🏻.
Ja za to mam trzonroom tylko w wybrane dni, ze wzgledu na wyjazdy męża w tym miesiącu, piku nie wysikałam, ogolnie spodziewam się cyklu bezowulacyjnego a juz wybrałam termin na test 6.12 bo taki fajny dzień a co tam 😁🤪☃️

reklama

😱

Zaczynam się bać tej wizyty u immuno.
Chociaż mnie to tak dawał w parę Estrofem i Duphaston, Encorton dotychczas nie.

Ciekawe czy ten Equoral tak działa.

Do góry