reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A jaki ten progesteron jest, ze w ogóle trzeba go poprawiać?
nie wiem, mieszkam w UK i tutaj nie chcą słyszeć o badaniu dopoki nie udaje się przez rok natomiast ja jestem 6 miesięcy bez tabletek i od 3 miesięcy staramy się tak naprawdę

Tylko nigdy tak nie miałam że plamienie przez 2 dni (bez kropli na wkładce) więc zaczynam Googlac 🤡

W przyszłym tyg będę w Polsce i zamówiłam pakiet badań "zdrowie kobiety" ale teraz myślę by czegoś nie dobrać jak amh

nie wiem, mieszkam w UK i tutaj nie chcą słyszeć o badaniu dopoki nie udaje się przez rok natomiast ja jestem 6 miesięcy bez tabletek i od 3 miesięcy staramy się tak naprawdę

Tylko nigdy tak nie miałam że plamienie przez 2 dni (bez kropli na wkładce) więc zaczynam Googlac 🤡

W przyszłym tyg będę w Polsce i zamówiłam pakiet badań "zdrowie kobiety" ale teraz myślę by czegoś nie dobrać jak amh
Jak w UK tak słanbo z badanimi to ja bym trzepała ile bób da i na ile hajs pozwoli

Czyli w zasadzie nie ma powodu do martwienia się progiem 😅 tak naprawdę plamienie 2 dni przed okresem nie jest jakieś niespotykane

Jak w UK tak słanbo z badanimi to ja bym trzepała ile bób da i na ile hajs pozwoli
😁

A co warto jeszcze zbadać? Teraz widzę że amh ale czy cos jeszcze ma sens biorąc pod uwagę że będę w 6dc i zaraz po krwawieniu ?

Btw dobrze że trafiłam na te forum. Rano się popłakałam nad tą krwią a teraz sobie myślę że no trudno, dalej nakurwiamy z cardio i testami owulacyjnymi 😅

A czy ktoś po ovarinie lub oleju z wiesiołka doświadczal uczucia kluchy w żołądku/utraty apetytu przez kilka godzin po przyjęciu? Mija to z czasem czy to odchudzanie to taki stały efekt?

😁

A co warto jeszcze zbadać? Teraz widzę że amh ale czy cos jeszcze ma sens biorąc pod uwagę że będę w 6dc i zaraz po krwawieniu ?

Btw dobrze że trafiłam na te forum. Rano się popłakałam nad tą krwią a teraz sobie myślę że no trudno, dalej nakurwiamy z cardio i testami owulacyjnymi 😅
Lata taka lista tu na forum, teraz akurat nie mam do niej dostępu, może któraś z dziewczyn Ci wrzuci. Tam są wszystkie potrzebne badania wypisane i wrzucałam ja chyba przedwczoraj

😁

to jest w pakiecie

Załączniki

• be131b98-e3e9-4b8b-8fe0-a6add9eda95e.jpeg
    be131b98-e3e9-4b8b-8fe0-a6add9eda95e.jpeg
    40,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry