Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
AMH spada tak szybko?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, mieszkam w UK i tutaj nie chcą słyszeć o badaniu dopoki nie udaje się przez rok natomiast ja jestem 6 miesięcy bez tabletek i od 3 miesięcy staramy się tak naprawdęA jaki ten progesteron jest, ze w ogóle trzeba go poprawiać?
Jak w UK tak słanbo z badanimi to ja bym trzepała ile bób da i na ile hajs pozwolinie wiem, mieszkam w UK i tutaj nie chcą słyszeć o badaniu dopoki nie udaje się przez rok natomiast ja jestem 6 miesięcy bez tabletek i od 3 miesięcy staramy się tak naprawdę
Tylko nigdy tak nie miałam że plamienie przez 2 dni (bez kropli na wkładce) więc zaczynam Googlac
W przyszłym tyg będę w Polsce i zamówiłam pakiet badań "zdrowie kobiety" ale teraz myślę by czegoś nie dobrać jak amh
nie wiem, mieszkam w UK i tutaj nie chcą słyszeć o badaniu dopoki nie udaje się przez rok natomiast ja jestem 6 miesięcy bez tabletek i od 3 miesięcy staramy się tak naprawdę
Tylko nigdy tak nie miałam że plamienie przez 2 dni (bez kropli na wkładce) więc zaczynam Googlac
W przyszłym tyg będę w Polsce i zamówiłam pakiet badań "zdrowie kobiety" ale teraz myślę by czegoś nie dobrać jak amh
tak dlatego zastanawiałam się czy są jakieś naturalne sposoby jak pokrzywa czy cos co może rroooszeczke wspomóc. Dopingowanie widać nie wystarczaCzyli w zasadzie nie ma powodu do martwienia się progiem tak naprawdę plamienie 2 dni przed okresem nie jest jakieś niespotykane
Jak w UK tak słanbo z badanimi to ja bym trzepała ile bób da i na ile hajs pozwoli
Lata taka lista tu na forum, teraz akurat nie mam do niej dostępu, może któraś z dziewczyn Ci wrzuci. Tam są wszystkie potrzebne badania wypisane i wrzucałam ja chyba przedwczoraj
A co warto jeszcze zbadać? Teraz widzę że amh ale czy cos jeszcze ma sens biorąc pod uwagę że będę w 6dc i zaraz po krwawieniu ?
Btw dobrze że trafiłam na te forum. Rano się popłakałam nad tą krwią a teraz sobie myślę że no trudno, dalej nakurwiamy z cardio i testami owulacyjnymi
to jest w pakiecie
A co warto jeszcze zbadać? Teraz widzę że amh ale czy cos jeszcze ma sens biorąc pod uwagę że będę w 6dc i zaraz po krwawieniu ?
Btw dobrze że trafiłam na te forum. Rano się popłakałam nad tą krwią a teraz sobie myślę że no trudno, dalej nakurwiamy z cardio i testami owulacyjnymi
LH, FSH, Prolaktyna, Testosteron, Androstendion, SHGB, DHEA, DHEA SO4. Tylko to powinno być 2-5dc, nie wiem czy w 6 też będzie okej. Ja pewnie jakbym nie miałą innej możliwości to bym zrobiła w 6to jest w pakiecie