reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dokładnie tak. Ja pierwszy raz zbadałam AMH jakieś 2 lata temu na własną rękę (po 2 latach starań i kilku poronieniach) a do tej pory lekarze mnie totalnie olewali bo jestem młoda i "zdrowa" poza endometriozą. Jak poszłam do ginekologa z wynikiem AMH poniżej 1 to nagle się zainteresowali, badania itp i już wiek nie jest taki ważny. Btw 2 lata temu miałam AMH mniej więcej 0,9, rok temu 0,75 a miesiąc temu 0,65...
Masakra, coś mnie trafia jak słyszę takie historie 😡.

reklama
A ktoś wie jak naturalnie pomoc podwyższyć progesteron?

Tak myślę że te moje dziwne plamienia (implementacyjne 🤣) przez 2 dni przed okresem sa wynikiem jego niskiego poziomu. A już nawet policzyłam że jeśli to rzeczywiście to implementacja i wszystko będzie ok to może będę rodzic w miesiącu rocznicy. Ale mu wyszło nie nakręcanie się w tym cyklu 🤡🤡🤡

A ktoś wie jak naturalnie pomoc podwyższyć progesteron?

Tak myślę że te moje dziwne plamienia (implementacyjne 🤣) przez 2 dni przed okresem sa wynikiem jego niskiego poziomu. A już nawet policzyłam że jeśli to rzeczywiście to implementacja i wszystko będzie ok to może będę rodzic w miesiącu rocznicy. Ale mu wyszło nie nakręcanie się w tym cyklu 🤡🤡🤡

Popracować nad jakością jajeczka 😁

jest szansa to jakoś odwrócić, żeby wzrosło?
Da się. Rozpoczęłam specjalizację w tej dziedzinie, bo mam niskie 0,75, tyle, ze ja mam 39 lat i 2 dzieci na koncie więc mam do tego luz jakby, że jak nie pyknie to tragedii nie będzie :)

Z forów invitro polecają lekarze z kliknik dziewczynom DHEA micronized musi mieć napis "micronized".
Zamawiają z USA do PL stąd np.: Link do: DaVinci Laboratories of Vermont, Micronized DHEA, 25 mg , 90 Capsules
Do tego bardzo dużo Q10, wit. D i wit. C. Ten DHEA czyli hormon młodości w dawce 75 mg na dobę.

Po 3 miesiącach potrafią mieć 0,2-0,5 więcej na AMH, bo to poprawia nie tyle ilość, bo tu już nic nie poprawisz, ale lepsza jakość tych, które zostały. A nie trzeba mieć tysiąc, tylko jedno dobre żeby zajść...

reklama
ja też popieram. Byłam życiową pipą, telefon dalej mnie przyprawia o palpitacje serca, ale od kiedy nauczyłam się stawiać w sprawach ważnych, żyje mi się lepiej. Teraz awanti zawsze na propsie, mogłabym pić wino z czaszek moich wrogów.

Ten pierwszy raz jest najtrudniejszy, później idzie już z górki. To zbyt ważna sprawa, żebyś dala się spławić. Trzymam kciuki za Twoją przemianę w czołg, rozjedz ich!
Bądź moim wzorem i guru!
Tekst że mogłabyś pić wino z czaszek wrogów zrobił mi dzień <3

Dziewczyny ja od weekendu chora, umieram jak facet przy katarze. Dopiero nadrabiam te miliony stron

Do góry