reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No narazie nic się nie dzieje szyjka dalej jaka była taka jest, ciśnienie mi chyba nie źle skończyło bo mam 135/98 masakra jakas

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

O kurcze takie wiesci z rana!
Kinia mysle ze to falszywy alarm daj znac jak bedziesz po scanie niech dzidziol jeszcze posiedzi jeszcze jest czas :)
Ewel 3maj sie kochana bedzie dobrze pewnie to wszystko od tego cisnienia dadza leki i cie puszcza 3mam &&&& i dawaj znac
Ja tez po ciezkiej nocy na szczescie dzis lepiej sie czuje chyba powoli zaczna sie akcje z ip itp oby dzieciaczki jak najdluzej posiedzialy bo jeszcze maja czas :)

To ciśnienie to chyba z nerwow... :) cała. Noc nie spalam, mojego męża nie. Mogłam. Obudzić wiec byłam zła... Nie mógł wziąć wolnego dziś.. Bo ma. Ważne spotkanie i ooo

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kurde to mi az glupoio ze ja taka spokojna ta ciaze mam.
Nie pomyslalam ze kinua na konuec listopada ma termin oj to za wczesniemna roszenie jeszcze

Kinia kochanie czyli pewnie maluch ci jakos pecherz ucisnal i sie posikalas jeeeezu ja chyba tez bym ze stresu umarła. Scan na pewno pokaze ze jest wszystko ok skoro calonocne ktg nic niepokojacego nie zanotowalo. Nie rozumiem tej anglii czemu od razu nie mogli dla twojego spokoju usg zrobić? Eweeeel ty tez spać w nocy nie mozesz noooo dawaj znac co i jak.

Ja zprowadzilam mlodego do przedszkola i lezka w oku mi sie zakrecila jak od szatni do sali szedl z kolezanka za raczke chlopak mi dorasta :-)
Prosto po przedszkolu poszlam na badania i jak juz wracalam to wszystkie lawki moje a jak doszlam do schodow to myslalam ze sie rozplacze bo nie moglam wykminic jak ja mam po nich wejsc terdaz przybralam wygodna pozycje dla mojego szanownego krocza na fotelu i wstane dopiero zeby naszykowac obiad :-)

Donrze dziewczyny ze to falszywe alarmy .
Ewel mowie ci ty to bedziesz psioczy,la na koniec ciazy ze straszy cie od 30 tygodnia a tu 42 a ta dalej siedzi :-)

Kinia trzymam kciuki, żebyś wróciła do domu
Ewel, ależ Ci współczuję, kolejny nerwowy dzień. Ciśnienie na pewno od tego ogromnego stresu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wrócisz szybko do domu
Nerwowo się zrobiło na tym naszym wątku, ale niestety każda ciąża jest inna. Mam nadzieję, że nasze maluszki zaczekają grzecznie, aż będą gotowe do samodzielnego oddychania.

reklama
Ciekawe co tam u Karci bo coś się nie odzywa ostatnio..
No właśnie! Jest kolejka i proszę się nie wciskać! My rezerwujemy mniej wiecej połowę października, a którego dokładniej dowiemy się prawdopodobnie w poniedziałek, bo mam wizytę u ortopedy i biegnę odrazu w ten sam dzień do szpitala umawiać się na cc :)

Do góry