reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Mnie pachwiny strasznie bolały 2 dni temu myślałam że się poskręcam z bólu... Mój mały jest strasznie aktywny mam wrażenie że w dzień w ogóle nie śpi w dzień...
M
mama290
Gość
Co do cc Gosik to sie tu nikt nie kłoci chcesz zobaczyć kłótnie o to wejdź sobie na fb na jakakolwiek grupę taka dzięciowa to możesz poczytać kłótnie wyzwiska szok nadchodzi powoli moda na robienie cc przed 37 tyg żeby uniknąć rozstepow po porodzie mało tego karmienie piersią to następny temat rzeka coraz więcej dziewczyn nie chce karmić żeby im sie biust nie zepsuł pokolenie lalek barbi chcą szybko i bezbolesnie a pózniej jak jyz dziecko tylko Boże broń płacze bez powodu to jest dopiero tragedia mam koleżankę po długich latach walki w końcu sie udało oczywiście cc bo SN zanisbezpieczne dla dziecka dobra rozumiem nie karmiła nawet nie spróbowała po trzech dniach przywiozła mi oseska w środku nocy ze ona jyz nie daje rady argumenty dziecko mi robi na złość i pkacze drugi dzień skończyło sie na depresji lekach i podrzucaniu małego o każdej porze dnia i nocy coprawda przeszło jej po paru miesiącach ale początek był straszny
A moje dziecię podobno jest bedą aktywne w nocy ha w nocy staram sie spać ale moj mi dziś opowiadał jak kłótliwi rękę i go kopał i próbował s rożnych miejscach na brzuchu chyba znowu szykuje mi sie jakiś nocny marek ci bedzie spał po trzy godziny i sie darł pomiędzy
A moje dziecię podobno jest bedą aktywne w nocy ha w nocy staram sie spać ale moj mi dziś opowiadał jak kłótliwi rękę i go kopał i próbował s rożnych miejscach na brzuchu chyba znowu szykuje mi sie jakiś nocny marek ci bedzie spał po trzy godziny i sie darł pomiędzy
Sylka87
Oj mi tez wrocil bol pachwin czasem jak zle wstane to masakra. W ogóle caly brzuch mnie ciagnie tak jakby mi na nim zaraz skory mialo zabraknąć. Twardnieje mi bardzo malo cale szczęście. Ale jak chodze to czuje jego ciezar i poprzestawiane kiszki. Maluchy pokochały moje zebra. Najlepiej jest mi lezec wtedy nie czuje brzucha ale ile cholera mozna leżeć :/
reklama
madzius5
Oj mi tez wrocil bol pachwin czasem jak zle wstane to masakra. W ogóle caly brzuch mnie ciagnie tak jakby mi na nim zaraz skory mialo zabraknąć. Twardnieje mi bardzo malo cale szczęście. Ale jak chodze to czuje jego ciezar i poprzestawiane kiszki. Maluchy pokochały moje zebra. Najlepiej jest mi lezec wtedy nie czuje brzucha ale ile cholera mozna leżeć :/
Sylka mnie tez ciagnie brzuch i nie wiem jak mi sie ta skora jeszcze rozciagnie przez kolejne 2,5 miesiaca!
Pachwiny oczywiscie tak jak was bola, czasem jak siedze w pracy i potem wstane szybko to isc nie moge...z lezeniem u mnie kiepsko bo mnie plecy bola,najlepiej chyba duzo sie przemieszczac zeby zapomniec o tym ze tutaj cos zaboli a tam cos ucisnie))
miniaaa duze to twoje malenstwo juz
co do porodu to ja chce naturalny, chociaz wiadomo ze sie boje jesli bedzie potrzeba to niech mnie tna,byle dziecko bylo zdrowie i ja przezyla w jednym kawalku