reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Moni-ka moja także wymusza w ten sposób... łzy jak grochy i krzyk. Ale u mnie nie ma tak dobrze :-) czasami ulegam, ale zwykle staram się odwracać uwagę czymś innym, chociażby chrupkiem wsadzonym do rączki i zagadywaniem i najczęściej przynosi to skutek.

Kruszka 100 lat dla Małego :):):)!

reklama
Franuś, dużo zdrówka, radości i zabawek!

U nas dziś udana nocka - Kubek poszedł spać o 22.30, o 23.30 jadł mleko przez sen, a wstał dopiero o 7.

Monika, Kuba wymusza płaczem, oj wymusza. Wpada w ryk, jak czegoś mu się nie pozwala i po chwili biegnie się poskarżyć do drugiego rodzica (chce się przytulać).

Kochany Franku! dzisiaj obchodzisz swoje 1wsze Urodzinki ! Zycze Tobie aby skorka juz Ciebie tak bardzo nie swedziala,zeby usmiech nigdy nie gasl z twojej cudownej buzki , zebys przesypial noce cale , zebys byl zdrowy i szczesliwy cale zycie.
happy-birthday-graphic-89.gif

Załączniki

• happy-birthday-graphic-89.gif
    happy-birthday-graphic-89.gif
    50,9 KB · Wyświetleń: 30
Kruszka- zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Franusia,usmiechu na buziolu, dużo zabawek i samych radosnych dni!!!:tak:

U nas Ami jak położe o 20 to się budzi o 8, Kacper też tak śpi, czasami się przebudzi raz na picie...mleka w nocy mi nie piją już od ponad 2miesięcy....

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Piszę tutaj bo nie widziałam u Was odpowiedniego wątku, ale jak macie to moderatorka może przenieść.
Mam karton ubranek na ok. roczne dziecko. Ubrania są używane po moich dzieciach. Pasują dla chłopca i dziewczynki. Nie są może super, ale do biegania w sam raz. Ubrania chcę oddać po kosztach przesyłki. Jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę i info na priv.

pozdrawiam

Dziękuję Kochane za pamięc i życzenia dla Franusia :) Impreza się udała. Dzis mąz zabiera Frania i ciocię do swojego brata,a ja zostaję i zacznę cos szykowac dla jutrzejszych gości.

Multiplicamini dla Błażejka duzo szczęścia, zdrówka i samych radości w życiu :-D

Multi wszystkiego co dobre i piękne dla Błażejka:-)

Kruszka fajnie że imprezka udana:-)

Ojjj mój mały coś zaczyna mieć problemy ze spaniem:eek: obawiam się że niedługo wcale nie będzie chciał spać w dzień! łoooo matko!

multi Z okazji pierwszych urodzin Błażejka 100_7186.jpg samych wspaniałości:-). Dużo, bardzo dużo uśmiechu, jeszcze więcej szczęścia i miłości oaz zdrówka! Multi dla Ciebie dużo sił, cierpliwości:-)

Załączniki

• 100_7186.jpg
    100_7186.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry