reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Witam się 

prąd włączyli nam przed 13astą nie było tak źle 1.5 godz. spędziliśmy na ogrodzie, spacerku, a teraz Liwia od 30min odwala sobie ostatnią drzemkę, pogoda u nas daremna słońce na prze mian z wiatrem czasem deszczykiem postraszy :tak::wściekła/y:

potworek, Angun, oj współczuję nocki oby dzisiejsza była lepsza u nas dziś pobudka wcześniej niż zwykle bo o 5.00 oj mogła by pospać ciut dłużej tak przynajmniej do 6.30:tak:

potworek fajne są te opaski, dzięki chyba zmówię

Ssabrina ja mam kupione 2 proszki do kolorów Vizir i piorę w nim również ubranka Liwia razem z naszymi a do białego mam proszek dla dzieci Dzidziusia i w nim piorę nasze i Liwii ubrania razem a płynu używam Silan białego dla wszystkich:tak:

Angie miłego spotkani i miłych ploteczek u Mikado

Nimfi zdrówka dla Was

Miłego dnia :tak:

lecę obiadek Liwii podgrzać, ciekawe czy zje wczoraj grymasiła brrrrrrrry

Do góry