reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

u nas dzien minal jako tako, dopoludnia bylysmy na 2h spacerze, ciesze sie ze udalo nam sie wyjsc bo i ja sie troche ruszylam i Kinga byla spokojniejsza, miala tez dluzsza drzemke niz zwykle a po poludniu juz co chwile padalo wiec juz nie szlo nigdzie sie wybrac. U nas zabkowania bez zebow ciag dalszy, caly dzien prawie tylko na mleku, nic innego nie chciala jesc. Goraczki nie ma wiec nie podaje jej zadnych lekow tylko zel chlodzacy na dziaselka, chociaz odrobine pomaga.

Aneczka u nas tez standard ze jak zdarzy mi sie posiedziec dluzej z mezem to Kinga na drugi dzien budzi sie o 6.00.

nimfii trzymam kciuki zeby chemioterapia zadzialala i nie wymeczyla tesciowej za bardzo. Z parowarem nie pomoge, ja mam tylko nakladke na garnek do gotowania na parze.

potworek smaruje dziaselka, nie ma cudow ale zawsze troche pomaga.

margana no to zycze by Natalce szybko i bezbolesnie sie przebily zabki, bo u nas to juz trwa dosyc dlugo. Kreski pojawily sie jakies 3 miesiace temu i od tego czasu co jakis czas sie to uaktywnia ale jeszcze bez rezultatow, choc ostatnio jest coraz gorzej.

Do góry