Dziunka mojej Majce wychodzil zab tj opisujesz ale potem sie to wyrownalo...Bo u nas tak jakby nie całość widać...
reklama
D
dziunka24.
Gość
Hejka...
MAm pytanko do dziewczyn które karmią tylko piersią - czy Wasze pociechy jedzą już jakieś inne rzeczy? - owoce, kaszke?
Jedzą, jedzą i robią smierdzace olbrzymie kupy
Gie-oska, o to dobrze, bo juz sie martwic zaczelam.
Dziewczyny jakby jutro nie dało się spotkać to może w środę do kina? Multikino Gdynia :: kino w Centrum Gemini :: rezerwacja: 0-58 628 18 00
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziunka u mnie tak samo,...
ale więcej o tym znajdziesz na wątku cuckowym
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...09-f289/karmienie-piersia-32256/index230.html

asia ja już od 4 msc stopniowo dawałam kaszkę a póniej owoce, warywa itpHejka...
MAm pytanko do dziewczyn które karmią tylko piersią - czy Wasze pociechy jedzą już jakieś inne rzeczy? - owoce, kaszke?
ale więcej o tym znajdziesz na wątku cuckowym

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...09-f289/karmienie-piersia-32256/index230.html
asia.lisz
Fanka BB :)
MOja mała niestety nie je tego wszytskiego z apatytem
a powinnam ja przerzucic na mleko modyfikowane, ale ona nie chce wogole na to patrzec 
Dziś znowu spróbuje jej dac jablko - zobaczymy jak bedzie jadła
Kaszke lyzeczka dajecie, czy z butelki??
Dziś znowu spróbuje jej dac jablko - zobaczymy jak bedzie jadła
Kaszke lyzeczka dajecie, czy z butelki??
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Wiecie co ... zle sie czuje :| boli mi brzuch jak na @ jakbym skurcze jakies miala ... w gardle czuje jakbym miala wymiotowac, jestem zmeczona/badź przemeczona, od 2 dni jak chce mi sie jesc i w koncu cos jem apetyt tracje ... :| zaraz bedziecie pisac o ciazy ... ale watpie ... :| z tego co wyliczałam mam teraz plodne dni <choc tak naprawde nigdt nic nie wiadomo> i one moga byc przyczyna zlego samopoczucia? :| nie wiem ...
ide zupe brokulowa gotowac ...
ide zupe brokulowa gotowac ...
C
Cleo1981
Gość
Wiecie co ... zle sie czuje :| boli mi brzuch jak na @ jakbym skurcze jakies miala ... w gardle czuje jakbym miala wymiotowac, jestem zmeczona/badź przemeczona, od 2 dni jak chce mi sie jesc i w koncu cos jem apetyt tracje ... :| zaraz bedziecie pisac o ciazy ... ale watpie ... :| z tego co wyliczałam mam teraz plodne dni <choc tak naprawde nigdt nic nie wiadomo> i one moga byc przyczyna zlego samopoczucia? :| nie wiem ...
ide zupe brokulowa gotowac ...![]()
Kasia a może to też pogoda ma wpływ.U mnie lipna strasznie.Pada i pada.
Przed @ też się zawsze czuję zle i nerwica sięga zenitu

Zrób zupkę i zjedz cieplusią, może nastrój wróci

Pamiętasz że dziś się widzimy

Kasiiula
no ale @ dopiero bedzie za 2 tyg :| wiec jestem posrodku ... ;/Kasia a może to też pogoda ma wpływ.U mnie lipna strasznie.Pada i pada.
Przed @ też się zawsze czuję zle i nerwica sięga zenitubo słodkiego nie mogę :-(więc D ma przekichane ze mną
Zrób zupkę i zjedz cieplusią, może nastrój wróci
Pamiętasz że dziś się widzimy![]()
D
dziunka24.
Gość
ide zupe brokulowa gotowac ...![]()
Kasiu jak ja mam dni płodne (dopiero teraz po porodzie tak się dzieje) też się czuję jakbym w ciąży była. Boli mnie podbrzusze, jestem nerwowa, nic mi się nie chce, jeść też nie, mam dziwne zachcianki. Myślę że nie masz sie co martwić, choć test lepiej zrobić, nie zaszkodzi
A no i też się wczoraj A pytałam kiedy @ mam dostać a on zszokowany mówi że tydzień temu była
Kasiiula
15 czerwca <w moje urodziny ;P>Kasiu jak ja mam dni płodne (dopiero teraz po porodzie tak się dzieje) też się czuję jakbym w ciąży była. Boli mnie podbrzusze, jestem nerwowa, nic mi się nie chce, jeść też nie, mam dziwne zachcianki. Myślę że nie masz sie co martwić, choć test lepiej zrobić, nie zaszkodzi
A no i też się wczoraj A pytałam kiedy @ mam dostać a on zszokowany mówi że tydzień temu była![]()
reklama
D
dziunka24.
Gość
Asia a czemu powinnas przerzucic na mleko mod?