reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
MOja mała niestety nie je tego wszytskiego z apatytem :( a powinnam ja przerzucic na mleko modyfikowane, ale ona nie chce wogole na to patrzec :(
Dziś znowu spróbuje jej dac jablko - zobaczymy jak bedzie jadła :)
Kaszke lyzeczka dajecie, czy z butelki??

Wiecie co ... zle sie czuje :| boli mi brzuch jak na @ jakbym skurcze jakies miala ... w gardle czuje jakbym miala wymiotowac, jestem zmeczona/badź przemeczona, od 2 dni jak chce mi sie jesc i w koncu cos jem apetyt tracje ... :| zaraz bedziecie pisac o ciazy ... ale watpie ... :| z tego co wyliczałam mam teraz plodne dni <choc tak naprawde nigdt nic nie wiadomo> i one moga byc przyczyna zlego samopoczucia? :| nie wiem ...
ide zupe brokulowa gotowac ... :(

Wiecie co ... zle sie czuje :| boli mi brzuch jak na @ jakbym skurcze jakies miala ... w gardle czuje jakbym miala wymiotowac, jestem zmeczona/badź przemeczona, od 2 dni jak chce mi sie jesc i w koncu cos jem apetyt tracje ... :| zaraz bedziecie pisac o ciazy ... ale watpie ... :| z tego co wyliczałam mam teraz plodne dni <choc tak naprawde nigdt nic nie wiadomo> i one moga byc przyczyna zlego samopoczucia? :| nie wiem ...

Kasia a może to też pogoda ma wpływ.U mnie lipna strasznie.Pada i pada.
Przed @ też się zawsze czuję zle i nerwica sięga zenitu:-Dbo słodkiego nie mogę :-(więc D ma przekichane ze mną:-D
Zrób zupkę i zjedz cieplusią, może nastrój wróci:-D

Pamiętasz że dziś się widzimy:-D

Kasia a może to też pogoda ma wpływ.U mnie lipna strasznie.Pada i pada.
Przed @ też się zawsze czuję zle i nerwica sięga zenitu:-Dbo słodkiego nie mogę :-(więc D ma przekichane ze mną:-D
Zrób zupkę i zjedz cieplusią, może nastrój wróci:-D

Pamiętasz że dziś się widzimy:-D
no ale @ dopiero bedzie za 2 tyg :| wiec jestem posrodku ... ;/

Kasiu jak ja mam dni płodne (dopiero teraz po porodzie tak się dzieje) też się czuję jakbym w ciąży była. Boli mnie podbrzusze, jestem nerwowa, nic mi się nie chce, jeść też nie, mam dziwne zachcianki. Myślę że nie masz sie co martwić, choć test lepiej zrobić, nie zaszkodzi ;)

A no i też się wczoraj A pytałam kiedy @ mam dostać a on zszokowany mówi że tydzień temu była :D

Kasiu jak ja mam dni płodne (dopiero teraz po porodzie tak się dzieje) też się czuję jakbym w ciąży była. Boli mnie podbrzusze, jestem nerwowa, nic mi się nie chce, jeść też nie, mam dziwne zachcianki. Myślę że nie masz sie co martwić, choć test lepiej zrobić, nie zaszkodzi ;)

A no i też się wczoraj A pytałam kiedy @ mam dostać a on zszokowany mówi że tydzień temu była :D
15 czerwca <w moje urodziny ;P>

reklama
Do góry