reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nie straszcie.. Wojtek mi się przez chorobe i wyjazd rozregulował totalnie, w dodatku zeby mu ida chyba 4 na raz. ja nie wiem co to bedzie w Wawie.. mielismy dzis jechac, ale chyba ewakuujemy sie na razie do tesciow bo M ma robote i nic mi nie pomoze, a tam chociaz tesc bedzie. ale na sylwestra wracamy do wawy, mam dosc.

Dzieciaki na razie tylko kaszla, goraczka minela. tylko ze jak ala kaszle to czasem az wymiotuje :)

reklama
agrafka Kuba tez tak kaszle z tym że nie wymiotuje ale dochodzi do momentu cofnięcia i dopiero mu mija :-(
za to ja smarkam już drugi tydzień i nic nie mija , najgorsze że straciłam smak i normalnie mi niedobrze jak już wypije z pół kubka ,a tak mi się kawa marzy

dziewczyny,zdrowia, i dla was i dla maluchow.szkoda,ze was tak akurat na swieta porozkladalo :-(
moja tez kaszle, prawie do wymiotow, wolalabym,zeby zwymiotowala, ale ona nie chce, i tak w kolko

wspolczuje zabkowania :-(

nasze swieta super, bardzo odpczelam, bo ja mialam przygotowac tylko wigilie, a cale swieta z indykiem moj juz szykowal,a ja tylko popijalam winko i sie relaksowalam. dzieciaki poczuly magie swiat, rano obok talerza z ciastkiem znalazly slady butow od kominka, z tym,ze bylu bila,ze niby snieg,ale srednia wyczaila,ze skad snieg, skoro caly czas leje :-D ale zadowolila sie stwierdzeniem,ze to magiczny snieg :tak:
fajnie byo,ale sie skonczylo :-)

fajerwerki kupowalam za nastolatki, teraz juz nie, raz kupilam lampiony,ale teraz w uk albo jest zakaz albo odradzaja, bo w ostatnich latach spowodowaly peono pozarow.

Agrafka zdrówka i dla Was, Dla Was Kilolku i Gosiu też, oraz dla wszystkich chorowitków !! Marcel od samego kaszlu nie wymiotował ani go nie "dzwigało", ale jeśli jest bardzo zaflegmiony np przy oskrzelach tak było to potrafił rano albo po drzemce zwymiotowac flegmą lub flegmą z treścią żołądka zeby własnie się oczyścic. Cóz dzieci nie potrafią odchrząknąć więc ratują się w ten sposób. Lekarka zawsze sie mnie o to też pyta i mówi ze to nic złego. Po co ma to magazynować.

Witajcie

Wysłałam chłopaków na spacer i do teściów a sama mam w planach posprzątac w szafie i w domu, zrobić coś do jedzenia. Przede mną leży sterta prania a mnie na ten widok telepie, ale cóż muszę to zrobić prędzej czy później.

Wczoraj po pracy obkupiłam się na nastepne Boże Narodzenie w Home&You, wszystko -50% więc opłacało się.
Po zakupach skoczyłam na sushi i tak się rozochociłam, że dziś planowałam ponownie wybrać się z mężem do stolicy ale zrezygnowałam po zerknięciu na stan konta :-( chyba sushi robione w domu musi mnie zadowolić. A byłam pewna, że listopadowa wypłata leży nietknięta (zapomniałam o kilku szczegółach).

Lenia mam przeokropnego, marzy mi się poleżeć w łóżku z książką albo z dobrym filmem, chętnie Zmierzch bym sobie powtórzyła.

No nic lecę do roboty.

Dziewczyny zdrówka dla dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!

Witam :)

Agrafka wspolczuje ząbkowania. Mi też się ostatnio wydawało, ze Wojtkowi idą wszystkie jedynki na raz ale sama juz nie wiem. Zglupialam.

Zdrowia dla Wszystkich!!!

U nas na szczęście lepiej :tak:

banana
super, ze święta tak udane.

U nas pogoda okropna, pada i pada od kilku dni.

Ja chce śnieg:-)

Edit.Za szybko napisałam, ze u nas juz lepiej bo właśnie Wojtek od nowa ma gorączkę. A było juz zdecydowanie lepiej. Zobaczę co dalej. A taki jakiś właśnie dziwnie marudny był od rana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry