reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie

Zaglądam do Was z pracy :-)

Święta, świeta i po..spędzone rodzinnie, wyjazdowo, z Mikołajem, prezentami, więc wszyscy zadowoleni.
Mnie kolejny raz ominęła Magia Świąt nad czym bardzo ubolewam.

Jakaś nostalgia mnie ogarnęła i zamiast tutaj siedzieć chciałabym z małym w domku się poprzytulać.

Z Nowym Rokiem szykują sie u nas zmiany, więc chyba będę z małym w domku siedziała i czeka mnie szukanie pracy bo z tej rezygnuję. Pracowałam tu od lipca i czas uważam za stracony.

Miłego dnia Wszystkim życzę!

reklama
Witajcie,
dzień jest już dłuższy od najkrótszego w roku o 3 minuty:tak:nic tylko się cieszyć. SZkoda , że nie ma śniegu , bo jest tak buro-ponuro. M dziś w domku więc święta dalej trwają. Antek koniecznie chciał iść dziś do przedszkola , bo Krzysiu czeka i będą łowić ryby:cool2:

hej, dziewczyny.. eh u nas od dwóch latświęta jakieś nieudane.
W zeszłym roku dzień przed świętami zmarł jeden dziadek M, w styczniu drugi.

W tym roku dzieci chore, a mój tato źle się czuje.
Mam dość.
Dzieciaki zaczęły chorować sobotę i nadal chorują. Ala przesypia pół dnia i bardzo mało je, Wojtek topi się we własnych glutach i wyszły mu leukocyty w moczu. Obydwoje w najlepszym wypadku mają stan podgorączkowy. Eh... wiem, że to niby nic takiego ale martwię się , sczególnie o Wojtka przez ten mocz. Dziś powtarzałam badanie. jeśli nadaj będzie tyle to pewnie skończy się antybiotykiem, a jak nie będzie chciał brać to nie wiem czy nie szpital. Ale może jakoś się uda, może to zwykła głupia infekcja.. I hope.

Trzymajcie się i zdrówka dla was.

Agrafka ZDRÓWKA!!!!

Nasz dziadek też nam napędził strachu w I dzień Świąt, a okazało się że wypił całą butelkę brandy po Wigilii;-):-D wysokociśnieniowiec a ciśnienie miał 80/40:szok::-D no teraz się z tego kaca śmiejemy ale przecież mógł się załatwić, w końcu 79 lat ma.

Dzieciaki były na noc u siostry A a my u przyjaciół...no świętowaliśmy ;-) A dziś cierpi, na szczęście do pracy pójść nie musiał bo okazało się że wszyscy do szefa dzwonili że dziś nie przyjdą:-D:-D:-D

Pozdrawiam, idę nadrabiać wątki.

Witam się poświątecznie

Święta przeminęły, prawie bezproblemowo, bo na chłopa się wkurzyłam i .... kiedyś mi przejdzie
Ogólnie to minęły troszkę za szybko

dziś, jak że pogoda wiosenna Arucha śmigał na swoim "motorze" (rowerek) a Pati na hulajnodze ok.14 miałam 10 stopni

agrafka, to pewnie zwykła infekcja (trzymam kciuki i ślę pozytywne myśli)

dziunka, to dziadek zaszalał

cleo, przykro mi, trzymaj się

Witam.

Dziunka super masz dziadka :) ale wywinął numer.

Agrafka zdrówka. Mam nadzieje, ze Wojtkowi nic nie jest, tylko tak jak piszą Dziewczyny zwykła infekcja. Trzymam kciuki:tak:

Kuba dzisiaj stwierdził, ze mama powinna iść do pracy a tata ma zostać w domu bo lepiej buduje z klocków :szok: bo ja nigdy nie zbuduje dokładnie tego co On chce a tata zawsze zrobi to co On sobie wymarzy w głowie, dokładnie tak powiedział.

Witajcie

Dziś w W-wie piekne słoneczko, więc pogoda nastraja.
Po pracy planuję wybrac sie do CH do Home&You zerknąć czy zaczęły sie wyprzedażę światecznych rzeczy, kupiłabym coś na nastepny rok w celu poprawy nastroju. W sobotę chciałabym męża wyciagnąć po zakup dywanu ale nie wiem czy coś wskóram. Wakacjowaliśmy sie 3 tygodnie i portfele cieńsze się zrobiły niestety.

Cichutko tutaj więc zajrzę poźniej co u Was słychać :-)

Witam.

Dziunka super masz dziadka :) ale wywinął numer.

Agrafka zdrówka. Mam nadzieje, ze Wojtkowi nic nie jest, tylko tak jak piszą Dziewczyny zwykła infekcja. Trzymam kciuki:tak:

Kuba dzisiaj stwierdził, ze mama powinna iść do pracy a tata ma zostać w domu bo lepiej buduje z klocków :szok: bo ja nigdy nie zbuduje dokładnie tego co On chce a tata zawsze zrobi to co On sobie wymarzy w głowie, dokładnie tak powiedział.
hehe dobre :-) no to nie macie wyjscia, musicie sie zamienic.

Ja dzis miałam pobódkę o 3. zuza wstała na jedzenie, wszamała i myk szybciuto do spanka na co wstał Michal i jojczył co 5 minut do 6. A o 7 już wszyscy wstali. Także wyspalam sie jak diabli. Teraz A. wziął Zuzię na spacer, mialam się połozyć ale coś tam porobiłam (absolutnie konieczne minimum) siadlam do śniadania a jjuż mnie wołają by się diozaurami bawić :dry:

reklama
Witajcie,
M walczy dziś z elektryką od rana. Zaliczyłyśmy z małą spacer a teraz klikam do WAs słuchając simply red na zmianę z led zeppelin .. mmmm:happy:
Kilolek i jak zabawa z dinozaurami?:happy:
Anian ach z tymi chłopami.. nic tylko lać

Kupujecie fajerwerki? przyznam szczerze , że my nie. Wolę spojrzeć jak inni to robią , bo mam jakiś taki respekt przed wszelkiego tego typu rzeczami.. boję się zwyczajnie

Do góry