reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mi warunki ogolnie luksusowe nie sa specjalnie potrzebne bo gdy mnie boli jak cholera na kiego wała mi cuda na kiju...rodziłam u tesciowe gdzie porodówka wygladem chyba przpomina prl ale zupełnie nie zwracałam jakoś uwagi...mam mieć fachową opiekę i tyle..a ten na Starynkiewicza wydaje sie rozsądny...Kilolku jakby co bede sie kazac wiesc do Pruszkowa w razie co ;-)

Ula ale narzekasz ciagle na synka ,nie wierze ze przy 3 latku nie mozna nic zrobic na swieta,lenia masz przyznaj się :-p

reklama
Moje kochane nie wiem czy uda zajrzeć mi się jutro dlatego już teraz chciałam Wam złozyć najserdeczniejsze życzenia! W tym całym pędzie życia w te cudowne Święta zatrzymajmy się choć na moment, przytulmy do kogoś bliskiego, doceńmy czas spędzony z rodzinką (jaka by ona nie była ;-)) Niech Święta będą magiczne, zdrowe, spokojne! Niech prezenty cieszą i tych dużych no i zwłaszcza tych małych ;-) Niech w naszych domach i sercach gości radość i szczęście!
Wesołych Świąt!

Witam,

mi pewnie też jutro raczej nie uda się do Was zajrzeć.

Życzę każdej z Was i Waszym Najbliższym Zdrowych i Wesołych Świąt:-) Niech te święta będą dla Was wyjątkowe i przyniosą wiele radości :tak:
Pola, Piotrek, Kuba, Wojtek :-)

Załączniki

• SAM_5556.jpg
    SAM_5556.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 21
Witajcie

Pierwszy raz siedzę w pracy w Wigilię i fatalnie się czuję będąc tutaj a nie w domu. Oby do 12!

Po pracy muszę wskoczyc jeszcze do Centrum Handlowego kupić prezenty, jakiś świątecany strój dla Oliśka i coś dla siebie. Czas mnie goni bo na 16 jedziemy na pierwszą wigilię, znowu jestem w tyle...

Wczoraj chłopaki wrócili mi do domku po 20, więc zdążyłam zrobic wszystko to co zaplanowałam a pierniczki z podwójnej porcji pieklismy z małym do nocy. Wyszły super. Dla Was, ktore jeszcze nie odważyły się ich piec w tym roku polecam przepis, który polecała Agrafka ze strony mojewypieki.com. Wyszły idealne.
Dziewczyny!
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdego z was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.

Dziewczyny ja tylko na szybko WESOŁYCH ŚWIĄT, w spokojnej rodzinnej atmosferze i przede wszystkim duuuuzo zdrowia dla waszych rodzin.

U nas sie plany posypały, Wojtek w nocy z piątku na sobote dostał gorączki, dobe później Alicja. W Warszawie epidemia jakiegoś wirusa. Masakra, kolejki do lekarzy gigant, na wizytę domową wczoraj czekaliśmy 12 godzin.

Wojtek przez 2 doby był cały czas na rękach, mam wyciągnięte do ziemi.
No i tyle, wigilia albo dziś w waiwe z barszczem a kartony i pierogami z leclerca, albo w samochodze w drodze do lublina.
Trzymcie się :)

Nie nadrobię, dorwałam się tylko na sekundkę u siostry A do laptopa ;-)

ZDROWYCH, WESOŁYCH, RADOSNYCH :-)

U nas jest tak jak być powinno, trochę ja nad tym czuwam i przywołuję w razie potrzeby co poniektórych do porządku ;-) aż żal że dziś ostatni dzień Świąt :-( prezenty wszystkie trafione, dzieciaki przeszczęśliwe, a więc my też :-)

Buziaki kochane, jutro chyba mój laptop będzie juz uzdrowiony i wrócę do Was!

reklama
Do góry