reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kilolku, faktycznie szybko zlecialo, przeciez niedawno sie urodzila ! :tak:
ana, u mnie tez kupa sprzatania zostala, bo co posprzatam, to mloda zaraz rozwali.
gotowanie zaczynam jutro, dzis tylko piernik staropolski, ktory musi zmieknac, i cwikla. a reszta od jutra.zakupy juz mam, tylko w pon dokupic pieczywa i mleka dla mlodej

cleo, zdrowka
moja tez zakatarzona, i kaszle, katar zmienil sie w zielony, balsamu nie chce. szczerze, to jej sie nie dziwie, bo jest okropny. jak znajdziecie jakis sposob na podawanie dzieciom,zeby chcialy to brac, to koniecznie napiszcie :tak:
ja pije, dzis chyba 3ci dzien, rano i wieczorem, dobrze jest nalac wczesniej i odstawic np na godz, wtedy spirytus troche odparuje i jest nieco latwiej przelknac.

uhh ja byłam w biedronce na ostatnich zakupach. Wybrałam taka mała, na obrzeżach jak ja to mówię "wiejską" ale tłum był tak samo wielki tylko może bardziej nieokrzesany :eek: glowa mnie rozbolała i połowy rzeczy nie kupiłam i trudno albo sie dokupi w osiiedlowym spozywczaku w poniedziałek gdzie zamówilam chleb na święta wiec isc trzeba albo nie bedzie, kit z tym.

Hello,
korzystając, że mój przy desce do prasowania, a dziewczynki śpią, wstąpiłam troskę na BB:-)
i za pamięci:

DSCF5506.jpg

U nas choinka stoi, prezenty kupione ale nie popakowane, pierniczki upieczone, moczka właśnie stygnie i posprzatne tak po łebkach..i to tyle na chwilę obecną;-)

A co u Was dziewczyny?:-)

Hej!
U mnie posprzątane, choinka ubrana, nic nie szykuję na szczęście, bo wyjeżdżamy, Martysia śpi, a ja chyba za moment wskoczę do niej, bo zmęczona jestem, nadal źle się czuję :( chłop pewnie wróci nad ranem albo w nocy to niech śpi u młodej w pokoju :laugh2:a co taka zołza jestem! zostawił mnie biedną chorą, to niech teraz się męczy na łózku Martysi :-D

Oj Gawit, zdrówka kochana!!!
Banana, moczka, to taka hm....jak to nazwać?..."zupa" owocowa, zagęszczana przetartym piernikiem, z bakaliami, ja np. dodaję jeszcze gorzką czekoladę i budyń czekoladowy,żeby było gęstsze..gotuję na kompotach z wiśni, agrestu i śliwki.. - jak dla mnie pycha!!!!

reklama
Do góry