reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo suwak cudny, Igi widać że zadowolony i przejęty Świętym Mikołajem :-)

Ania ojej, to kiepsko z tym telewizorem. U nas kiepsko z laptopem - internet na innych laptopach działa, na naszym nie:wściekła/y:

U nas szał zakupowy od jakiegoś czasu już, ale ja nic nie kupuję, chyba dopiero w niedzielę pojadę po prezenty i jakieś tam jedzenie.
Ech szkoda gadać. Do tego A w wigilię do wieczora w pracy (!!!), mówię Wam, odechciewa się.

cleo, super suwaczek !
enta, odpoczynku zycze
dziunka, to juz szostki wychodza?? musze mojej w paszcze zagladnac,ale tam chyba jeszcze nic sie nie dzieje. a swieta moze i skromne, ale wazne, ze bedziecie wszyscy razem, bo to najwazniejsze :tak:
ania, wspolczuje awarii telewizora, ja nie ogladam,ale mloda by sie zaplakala be z ceebbies
ana, duzo snu dla ciebie od mikolaja :-)
martolinka, ja zaczne czuc swieta, jak zaczne gotowac i piec:tak:

przepraszam, ze ja tak malo pisze, jakos wydaje mi sie,ze nie mam za bardzo o czym , ale zawsze bardzo chetnie was czytam :tak:
w tym roku zachcialo mi sie prawdziwej choinki, ubieralam ja kilka godzina, a rano znalazlam na ziemi, dywan zalany, eh... okazalo sie,ze pien byl za krotki i nie dochodzil do konca stojaka i musielismy obciac kilka galezi,zeby to naprawic. najbardziej mi szkoda moich aniolow z masy solnej, ktore w tej wodzie namokly i sie zniszczyly... bede musiala robic nowe, ale to juz chyba za rok.
ze zlych wiesci to chlopak, u ktorego mieszka moja dobra przyjaciolka, wczoraj mial wypadek i nie zyje, 21 lat. ja go znalam tylko przelotnie, ale ona bardzo przezywa, jeszcze ja prosili o identyfikacje zwlok,ale nie poszla. jego rodzice przyjechali i ona im pomaga wszystko zalatwiac. zbieramy pieniadze, bo transport ciala £2000. poza tym, dom wynajmowal on, wszystkie rachunki na niego,a jej troche na lewo podnajmowal, wiec nie wiadomo,co z mieszkaniem. nie znasz dnia ani godziny...

z wiesci humorystycznych, dzis odezwal sie do mnie na fb brat mojego ex narzeczonego z pl, sprzed 8 lat, i probowal sie ze mna umowic, bo zawsze mu sie podobalam :szok: wszystko ok, tylko on jest ode mnie 9 lat mlodszy:szok::confused2: szczerze, to bylam pewna,ze zartowal,ale on twierdzi,ze bedzie na mnie czekal i jak nie wyjdzie mi z moim to mam mu dac znac. :confused2: rozbawil mnie

reklama
Cze
ja się tam odzywam... nie wiem co u Was dziś;-), koniec świata to my mamy w pogodzie, -11 powala na kolana:-D Poza tym spać się chce, może jutro się wyśpię, a jak będzie dziś koniec świata to wreszcie odpocznę.;-):-D
Taki czarny żart z rańca.;-):-D:-D:-D

Do góry