reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja spotkałam i to nie raz. Poza tym oburzajacy jest fakt, ze Kościół nie potępia Radia Maryja a jeszcze je reklamuje. To ile tam jest nienawiści nie mieści sie poprostu w glowie. Te słowa padające z ust księży za które własnemu dziecku sprałabym tyłek gdybym usłyszała... JPII prosił, nawoływał ale też nic z tym nie zrobił.
o kurde sle się zacietrzewiłam jak jakiś mocher normalnie :-)
mam nadzieję, zę nikogo nie uraziłam

reklama
Kilolek słuchasz Radia Maryja?
Ja nie słucham więc nie wiem.
A Ojca Świętego nie będę w to mieszać.
zdażyło mi się kilka razy - w autobusie czy sklepie. Teść w samochodzie czasem słucha. Poza tym czasem na tvn24 albo w teleekspresie publikuja co bardziej oburzające fragmenty. Mąz też czasem jakieś fragmenty z yt mi puszcza. Oburzające, naprawdę. Pewnie nie wszystkie audycje i pewnie nei zawsze ale nie powinno tak być. Ja nawet rozumiem,z e komuś się moze jakaś wpadka zdażyć no ale nie notorycznie. Jest taka audycja w której ludzie dzwonią i wypowiadają swoje zdania na rózny temat. W innych radiach za takie wypowiedzi jak tam padają zdejmują z anteny a tamten ksiądz mówi "masz synu rację". Co dla mnie zupełnie nie zrozumiałe tempią Żydów, księża! a przeciez Jezus byl Żydem.
Ale przyznaje nie słucham codziennei od rana do wieczora więc pewnie są i audycje co sprawiają milsze wrażenie. Kiedyś o sanktuariach słuchałam, bardzo ciekawe było i o roli ojca w rodzinie, też przyjemne

ja się niestety tez nie zgadzam dlatego nie słucham....i tego nie rozumiem....więc nie zaśmiecam sobie głowy.
Mój przyjaciel ksiądz który niestety przedwcześnie zmarł mówił,żeby nie zajmować się diabłem.szkoda na to czasu.Lepiej zając się Panem Bogiem.

edit.Wiecie ja tak mocno stoję za kościołem bo moje życie od dzieciństwa jest z nim związane i widzę/wiem jak Kościół dużo dobrego robi...Tylko że o tym prawei się nie mówi a nagłaśnia sprawy bulwersujące,błędy,upadki itp.

Ostatnia edycja:
Wiecie co Wam powiem..córeczka mojej koleżanki o której Wam mówiłam prawdopodobnie ma zaburzenia zachowania po...ospie.I nie wiem jak ze słuchem.W każdym razie od ospy się zaczęło...źle ją znosiła.
Autyzmu nie ma.

na penwo się uda, tylko trzeba dużo pracy. Generalnie dość optymistyczna diagnoza w porównaniu do poprzedniej

Myślę , że gdyby księża mieli rodziny , dzieci wiele by się zmieniło. Celibat niestety nie wpływa korzystnie na wybrańców Boga.. Gosiulek trudno nie patrzeć na Kościół przez pryzmat księzy skoro to oni mają krzewić wiarę, sprawować Mszę Świętą, prowadzić owieczki.

W sklepach Jumanji dosłownie..Zapomniałam , że jutro dzień wolny;-)

Chłopaki się kąpią, wieczorem zabarwilismy ryz na kolorowy krepiną i teraz sie farbuje.

Ja juz jakas padnięta jestem. H niedawno wrocił, zaraz idą na wieczorne czytanie bajek. No mam nadzieje ze ok 22 Oli juz bedzie spał bo mnie naszła chęc na męża :-D nie zebym od razu sex miałą w głowie i tutaj o tym pisała ale po prostu ot tak polezec razem, pogadac, obejrzec cos dobrego.

reklama
Do góry